Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de Bine: Remedii pentru durerile de spate

Numai de Bine: Remedii pentru durerile de spate

26 Apr 2015   •   10:50

Doamnelor, ştiaţi că medicii recomandă pantofi cu toc de numai 2 centimetri? Domnilor, realizaţi că servieta dumnevoastră, burduşită cu dosare şi laptopuri, poate fi una dintre principalele cauze ale durerilor de spate?

Şi pentru că există multe alte obiceiuri greşite care ne obligă muşchii la o permanentă stare de încordare, Olivia Paunescu a încercat sa afle cum putem vindeca una dintre afecţiunile care afectează bătrâni şi tineri, deopotrivă.

80% dintre oameni suferă pe parcursul vieţii cel puţin o criză de spate. Iar poziţia incorectă la birou, pe canapea sau în maşină, agravează aceste dureri. Ca şi direferenţele mari de temperatură şi chiar stresul.

Cu alte cuvinte e important să nu ignorăm semnalele pe care ni le transmite organismul.  Durerile de spate reprezintă reacţia la anumiţi stimuli nervoşi care ne avertizează că la nivelul coloanei vertebrale s-a produs o perturbare.

De 10 ani, durerile de spate şi chiar tratarea nechirurgicală a herniei de disc nu mai au secrete pentru o clinică românească, una dintre cele mai apreciate la nivel european.

După acest tip de procedura pacientul va simţi o îmbunatăţire a vieţii de zi cu zi. El va trebui însă să treacă printr o serie de tratamente combinate care ajută organismul să se refacă în mod natural.

În fază acută a herniei de disc, se recomandă prezentarea de urgenţă la medic, iar în recuperare, şedinţe regulate de fizioterapie, elongaţii, mobilizare vertebrală şi masaj terapeutic.

Iar procedura nu este deloc dureroasă. Dupa ce termină tratamentul, pacientul este ajutat sa şi menţină efectele obţinute cu ajutorul a 6 aparate. O tehnologie de provenienţă germană.

Adică mobilitatea, forţa musculară sau amplitudinea mişcarilor. Este foarte important sa ştiţi ca doar 5% dintre cazurile de hernie de disc se opereaza. Restul, se tratează!×

Prețul gigacaloriei pentru populație a crescut la 1 aprilie 2022

Cât o să ne coste încălzirea pentru un apartament cu două camere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close