Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Ținute unisex pentru femei îndrăznețe! Cum purtăm hainele de inspirație masculină

Ținute unisex pentru femei îndrăznețe! Cum purtăm hainele de inspirație masculină

Dacă și tu te-ai săturat de hainele din șifonierul tău, avem vești bune! Conform stiliștilor, este permis să le împrumuți și pe cele ale partenerului tău.

Ținute unisex pentru femei îndrăznețe! Cum purtăm hainele de inspirație masculină
de Georgiana Mihăilă    |    10 Feb 2021   •   08:00

E adevărat, secole la rând, doamnele și domnișoarele și-au dorit să aibă un stil cât mai feminin. Însă, astăzi, ţinând pasul cu evoluţia femeii în societate, modernizarea a presupus, printre altele, și împrumuturi semnificative din garderoba masculină.

Curentul androgin a căpătat mult mai multă popularitate atât pe podiumuri, cât și în paginile revistelor de modă.

Lucy Faur se declară o mare iubitoare a stilului androgin, adică acea combinație de masculin cu accente feminine. 

''Astăzi, port un sacou pe care l-am achiziționat chiar din departamentul pentru bărbați. Îl ador. Sub sacou am pus o vestă, tot o vestă masculină și, bineînțeles, un pantalon masculin, care se purta undeva în anii 70, extralungi, extralargi'', spune Lucy Faur, stilist.

Pentru da o notă de senzualitate este în regulă să punem accesorii feminine cu piese masculine.

''Practic acesta este efectul pe care îl dorim atunci când alegem o ținută androgină. Mai exact, să temperăm o alură masculină cu detalii feminine, precum accesorii, bijuterii, precum un beauty look, deci practic zona capului debordează de feminitate și, eu știu, poți să pui un pantof cu toc'', explică Lucy Faur.

Popularitatea stilului masculin purtat de femei s-a declanșat în anii 30 - 40 când femeile au ieșit de sub autoritatea bărbaților și au decis să adopte acest stil. 

Ce ținute masculine sunt potrivite pentru anul 2021, vedeţi în imaginile de mai sus.

×
Subiecte în articol: Numai de bine haine ținute
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close