Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei La doar câteva ore de la tragedie, alți 35 de mineri se înghesuie într-o mașină cu opt locuri, pentru a ajunge la Complexul Energetic Oltenia

La doar câteva ore de la tragedie, alți 35 de mineri se înghesuie într-o mașină cu opt locuri, pentru a ajunge la Complexul Energetic Oltenia

Deși trei persoane au murit, astăzi, la Complexul Energetic Oltenia, în urma unui accident cu mașina de muncă, la doar câteva ore, angajații s-au înghesuit din nou într-o autoutilitară care să îi ducă la mină. Urmăriți un material exclusiv Antena 3 CNN.

de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Ian 2023   •   00:03

Oamenii care trebuie să ajungă în schimbul trei, pe tura de noapte, susțin că de unde îi lasă mașina vor trebui să mai meargă încă un kilometru prin nămol, apă și ploaie.

Reporterul Antena 3 CNN, Andreea Borboros, i-a însoțit pe aceștia, pe drumul spre serviciu.

Minerii, care abia acum au intrat pe tura de noapre, susțin că există oricând riscul să ”își rupă picioarele pe căile de acces spre utilaje”.

”Uite așa ne ducem, zi de zi, așa au murit colegii noștri, cu materiale printre ei. Așa erau, plus materialele care erau aici, tuburi de oxigen, sursa de sudură”, a declarat unul dintre angajați.

Deși sunt conștienți că ceea ce fac este periculos, minerii aleg această cale de transport pentru că au facturi de plătit și copii de îngrijit.

Trei oameni au murit și 10 au fost răniți la Complexul Energetic Oltenia

Trei oameni au murit și 10 au fost răniți la Complexul Energetic Oltenia, unde o mașină care transporta muncitori s-a răsturnat chiar în cariera minieră.

Totul s-a petrecut în jurul orei 13:00 atunci când mai mulți muncitori ai Complexului Energetic Oltenia s-ar fi urcat într-un utilaj de transport marfă, încercând să ajungă la sediul complexului.

×
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close