Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Ana Baniciu, despre momentul în care a fost surprinsă de bombardamentele din Israel: "Suntem încă în stare de șoc. Nu cred că realizăm"

Ana Baniciu, despre momentul în care a fost surprinsă de bombardamentele din Israel: "Suntem încă în stare de șoc. Nu cred că realizăm"

Artista Ana Baniciu a vorbit, în exclusivitate la Antena 3 CNN, despre momentele de groază pe care le-a trăit în Tel Aviv.

de Ştefan Petrică    |    09 Oct 2023   •   22:47

Ana Baniciu și Raluka au trecut prin momente groaznice. Cele două artiste au plecat într-o mică vacanța, cu scopul de a ajunge la concertul din Israel a lui Bruno Mars.

Deși la început nu au înțeles ce se întâmplă, atunci când și-au dat seama că sunt prinse, de fapt, în războiul din Israel, cele două artiste au încercat să plece cât mai repede din zona de conflict.

Din fericire, în timp ce alte companii și-au anulat zborurile, TAROM a suplimentat cursele pe linia Tel Aviv – București, așa că Ana Baniciu și Raluka au putut să se întoarcă acasă.

"Noi ne-am trezit în urma sirenelor care sunau. Norocul nostru a fost că în locul unde eram cazați, era și un cetățean israelian care ne-a calmat și ne-a spus că lucrurile astea se întâmplă odată la ceva vreme în țara lor și că trebuie să ne calmăm.

Citește și: Mărturiile cutremurătoare ale românilor prinși în infernul din Israel: "Am auzit cinci bombe când au explodat, vreau să mă întorc cât de repede pot"

Până am reușit să ne îmbrăcăm, au explodat în aer câteva bombe. Le-am auzit, fiind la ultimul etaj al unui bloc, și atunci ne-am dat seama că treaba e serioasă.

Am coborât în buncăr. În primă instanță, oamenii din buncăr erau foarte liniștiți cumva. Zâmbeau, ne-au spus bună dimineața.

Și-au dat seama că suntem cetățeni străini. Toată lumea își cerea scuze pentru că trăim asta la ei în țară.

Noi am stat într-o zonă centrală din Tel Aviv, iar după treaba asta, ne-am hotărât să ieșim și să mergem să luăm ceva de mâncare.

Noi nu realizăm, de aici, din casele noastre, ce înseamnă război cu adevărat. Războiul este cu mult mai mult decât vedem, este ceva crunt. Oamenii sunt înmărmuriți.  

Suntem încă în stare de șoc. Nu cred că realizăm", a spus Ana Baniciu, la Antena 3 CNN. 

×
Subiecte în articol: Ana Baniciu Tel Aviv
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close