Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Carmen Brumă, avertisment despre dieta postului intermitent: "Femeile trebuie să aibă grijă la această fereastră de restricţie calorică!"

Carmen Brumă, avertisment despre dieta postului intermitent: "Femeile trebuie să aibă grijă la această fereastră de restricţie calorică!"

Unele femei au efecte secundare de la postul intermitent (intermittent fasting), adică un program alimentar care alternează perioade de post cu perioade de luat masa.

Carmen Brumă, avertisment despre dieta postului intermitent: "Femeile trebuie să aibă grijă la această fereastră de restricţie calorică!"
Sursa foto: instagram.com/carmenbrumaofficial
de Silvia Preda    |    30 Iun 2022   •   22:56

"În special femeile e bine să aibă grijă la această fereastră de restricție calorică, la această bucată de timp în care nu mănâncă, între 12-14 şi 16 ore e recomandabil, pentru că în cazul femeilor există niște hormoni cheie în ovulație", a spus Carmen Brumă la Antena 3.

 Există posibilitatea să scadă fertilitatea, avertizează ea.

Postul intermitent – efecte asupra slăbitului și sănătății

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Peste 48 de ore apare și scăderea metabolismului și scăderea masei musculare. Nu este neapărat o metodă de slăbire acest intermittent fasting chiar dacă funcționează.

Din păcate, e folosit acest intermittent fasting ca un fel de panaceu universal. Dacă ai ovar polichistic fă intermittent fasting (...).Toată lumea ține pentru orice boală și este folosit ca și tratament, lucru deloc recomandabil", a mai spus Carmen Brumă, joi seară, la Antena 3. 

Citiţi şi: Carmen Brumă a slăbit 37 de kilograme. "De vreo 30 de ani mă menţin"

×
Subiecte în articol: Carmen Bruma
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close