Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Carmen Brumă a slăbit 37 de kilograme. "De vreo 30 de ani mă menţin"

Carmen Brumă a slăbit 37 de kilograme. "De vreo 30 de ani mă menţin"

Carmen Brumă avea multe kilograme nedorite şi a reuşit să slăbească în mod sănătos. A slăbit 37 de kilograme şi spune că nu s-a îngrăşat la loc de atunci.

Carmen Brumă a slăbit 37 de kilograme. "De vreo 30 de ani mă menţin"
Sursa foto: instagram.com/carmenbrumaofficial
de Silvia Preda    |    30 Iun 2022   •   22:28

Şi-a dorit foarte mult să scape de kilogramele inestetice şi a reinventat o dietă care i-a adus talia de viespe care a consacrat-o.

"Foarte important mi se pare faptul că de vreo 30 de ani mă mențin, că asta este o piedică, e o problemă pentru cei care slăbesc. Şi asta este cea mai proastă variantă pe termen lung. Slăbitul și îngrășatul. Yo-Yo Dieting cum se numește, pentru că îţi crește foarte mult grăsimea din interiorul abdomenului. 

Tu atunci când dai jos, dai jos și masă musculară, dai jos conținut intestinal, dai apă, dar când te îngrași cu exclusiv grăsime.

Şi treptat ajungi să fii din ce în ce mai pufos, ca să înțeleagă toată lumea, adică  îți crește foarte mult stratul de grăsime și-ți scad cheltuielile metabolice", a spus Carmen Brumă, joi, la Sinteza Zilei.

Carmen Brumă, despre dieta postului intermitent: Femeile trebuie să aibă grijă la această fereastră de restricţie calorică

"În special femeile e bine să aibă grijă la această fereastră de restricție calorică, la această bucată de timp în care nu mănâncă, între 12-14 şi 16 ore e recomandabil, pentru că în cazul femeilor există niște hormoni cheie în ovulație". 

Există posibilitatea să scadă fertilitatea, avertizează Carmen Brumă.

"Peste 48 de ore apare și scăderea metabolismului și scăderea masei musculare. Nu este neapărat o metodă de slăbire acest intermittent fasting chiar dacă funcționează.

Din păcate, e folosit acest intermittent fasting ca un fel de panaceu universal. Dacă ai ovar polichistic fă intermittent fasting (...).Toată lumea ține pentru orice boală și este folosit ca și tratament, lucru deloc recomandabil", a mai spus Carmen Brumă, joi seară, la Antena 3. 

Carmen Brumă: Mâncăm de plictiseală, de poftă, de furie

Noi mâncăm din motive care nu au legătură cu senzația de foame. Noi mâncăm de plictiseală, mâncăm de poftă, mâncăm de furie, mâncăm de frustrare, mâncăm de bucurie, a spus Carmen Brumă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Deci noi practic ne mâncăm emoții, a adăugat ea. Nu mâncăm doar că ne e foame.

"Dacă noi pur și simplu am respecta aceste două mecanisme pe care ni le-a dat natura, senzația de foame și senzația de sațietate, astea sunt cele mai bune formule de calcul, dacă tu ți-ai respecta foamea și sațietatea, nu ai avea niciodată probleme cu greutatea", a conchis ea.

 

×
Subiecte în articol: Carmen Bruma dieta
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close