Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Ce făcea Eduard Giosu când s-a dat apelul la 112. Imagini în premieră

Ce făcea Eduard Giosu când s-a dat apelul la 112. Imagini în premieră

Antena 3 CNN a prezentat imagini în premieră din noaptea în care Eduard Giosu și-a pierdut viața.

Ce făcea Eduard Giosu când s-a dat apelul la 112. Imagini în premieră
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    02 Oct 2023   •   23:22

Ora care apare pe imaginile de pe camerele de supraveghere coincide cu ora la care s-a sunat la 112 și s-a semnalat prezența pe stradă a unui tânăr care se plimba dezbrăcat printre mașini și părea dezorientat.

În imagini, Eduard Giosu poate fi observat singur, într-o parcare, în timp ce se plimbă dintr-o parte în alta, vizibil agitat, dar fără a fi violent.

Citește și: Tatăl lui Eduard Giosu, tânărul drogat care a murit după ce ar fi fost bătut de polițiști: "A ajuns la spital în comă de gradul 5"

Potrivit lui Ion Giosu, tatăl tânărului, Eduard a ieșit din apartamentul unde fusese în vizită, ca să fumeze. Bărbatul spune că fiul său obișnuia seara să iasă la alergare. În seara în care a murit, s-a plimbat, a alergat şi apoi a făcut cascadorii. 

Ion Giosu susține că Eduard se afla într-o stare bună, până în momentul în care polițiștii i-au aplicat lovituri care au dus la moartea acestuia.

Potrivit unor noi informații din ancheta morții lui Eduard Giosu, tânărul drogat care a murit după ce ar fi fost bătut de polițiști, camerele agenţilor erau oprite, iar imaginile de pe camerele din zonă au fost şterse.

Citește și: Răsturnare de situaţie în cazul lui Eduard, tânărul mort după ce ar fi fost bătut de polițiști

×
Subiecte în articol: Eduard Giosu
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close