Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Cristian Popescu Piedone, prima reacţie la deciziile din coaliţie: "Îi deranjează apariţia acestui meteorit. Dar eu deja am intrat în atmosferă"

Cristian Popescu Piedone, prima reacţie la deciziile din coaliţie: "Îi deranjează apariţia acestui meteorit. Dar eu deja am intrat în atmosferă"

Cristian Popescu Piedone, actualul primar al Sectorului 5, s-a declarat convins că va câștiga alegerile pentru Primăria Capitalei indiferent pe cine va alege PSD sau PNL.

de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Mar 2024   •   22:12

După o ședință de mai bine de patru ore la Palatul Victoria liderii coaliției s-au înțeles pe sectoare, nu și pe candidatul la Capitală.

Numit "meteorit" de Rareş Bogdan şi Lucian Bode, Cristian Popescu Piedone  s-a declarat convins că va câștiga alegerile pentru Primăria Capitalei indiferent pe cine va alege PSD sau PNL. 

"Rareş Bogdan mi-a spus meteoritul având o reacţie naturală. Astăzi, domnul Bode mi-a dat o replică cu manta: " a intrat ca un meteorit şi va ieşi ca un meteorit". Probabil că pe dealurile şi codrurile verzi în care ei se mai zburdă aşa puţin deranjează apariţia acestui meteorit. Dar eu deja am intrat în atmosferă.

Au fost negocieri între PSD şi PNL. Pentru ce s-au întâlnit? Să avem candidat comun la primăriile 1,2 şi 5? Să-mi zică vezi că punem un candidat la tine la 5, îl pierzi şi faci un pas înapoi. Oare când au negociat azi au negociat şi pentru bucureștenii care nu au apă caldă.

În negocierea lor au fost obligaţi şoferii să meragă de acasă la serviciu şi invers, ca melcul? Când au deschis ferestrele la palat, liderii cei mari au respirat mâzga din tot Bucureștiul? La Bucureşti nu se gândeşte nimeni. Îşi fac jocurile de glezne în cancelariile lor, în marile palate.

Cine te sapă în viaţă habar nu are să dea cu sapa în grădină. Eu sunt cu sapa în grădină, ei în cancelariile lor. Eu le mulțumesc că ei se chinuie ca eu să ajung primar general prin ne-prezentare, să mă duc când începe campania în concediu ceea ce cred că se va întâmpla cât de curând. Eu aștept să se alinieze la start cineva", a spus Cristian Popescu Piedone la Antena 3 CNN. 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close