Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Românii nu găsesc medicamente. Dana Budeanu cere demisia ministrului Alexandru Rafila

Românii nu găsesc medicamente. Dana Budeanu cere demisia ministrului Alexandru Rafila

În condițiile actuale ale sistemului de sănătate din România, Dana Budeanu a cerut în direct la Antena 3 CNN, demisia ministrului Sănătății, Alexandru Rafila.

Românii nu găsesc medicamente. Dana Budeanu cere demisia ministrului Alexandru Rafila
Sursa foto: Antena 3 CNN | Facebook Alexandru Rafila
de Ioana Mircea    |    28 Noi 2022   •   23:28

Dana Budeanu a cerut demisia ministrului Rafila, în direct la Antena 3 CNN. Aceasta îi reproșează că nu a făcut nimic până acum.

"Ar trebui să îi ceară partidul demisia, am spus-o de n ori. Ce a făcut domnul Rafila într-un an, pentru omul de rând, care reprezintă 90%? Nimic. Oamenii nu au acces la sănătate, piața medicamentelor este în colaps, chiar dacă nu depinde 100% de dânsul.

Domnul Rafila face niște conferințe de presă în care ne anunță electoral că o să mai facă niște spitale regionale. Cine lucrează în ele domnule Rafila, în spitalele care se vor construi în următorii enșpe ani?

De ce nu se intră în spitale? Plecați de la minister. Nu ați făcut absolut nimic", a afirmat Dana Budeanu.

De asemenea, creatoarea de modă susține că țara noastră este condusă de industria farma din străinătate și că România ar putea crea orice medicament.

"Știe toată țara cât putem și ce avem. Ministerul nu susține asta. România poate să facă orice medicament. Orice. Este vorba despre mafia din farma, care conduce România. Adică este vorba despre politicienii trădători de țară care conduc această țară", a afirmat aceasta.

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu demisie alexandru rafila
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close