Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Dana Budeanu, despre ministrul Sportului: "Nu sunteți un exemplu moral, nu aveți cum să stați în picioare în fața acestor campioni"

Dana Budeanu, despre ministrul Sportului: "Nu sunteți un exemplu moral, nu aveți cum să stați în picioare în fața acestor campioni"

Dana Budeanu a comentat reacția ministrului Sporturilor, Eduard Novak, acuzat că, la revenirea în București a delegației României de la Mondialul de Natație de la Budapesta, l-ar fi ignorat pe Robert Glință.

Dana Budeanu, despre ministrul Sportului: "Nu sunteți un exemplu moral, nu aveți cum să stați în picioare în fața acestor campioni"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Iun 2022   •   22:52

În acest context, mama lui Robert Glință s-a declarat dezamăgită de reacția ministrului Sporturilor pe care l-a numit un ”ministru obscur, total nepregătit". 

Întrebată despre acest caz, Dana Budeanu a spus: 

"Ne facem de râs în fiecare zi, inclusiv în fața campionilor. Și avem atât de puțini.

Suntem o țară condusă de aproape 3 ani de nişte neterminați, care habar n-au de nimic.

Ce valori morale are domnul Novac? Că dacă dai pe Google, așa pur și simplu, ca și când nu ai știi cine este, e nenorocire.

"Este un personaj foarte self centred așa. Totul este despre el"

Şi-a plătit bani singur când era la Federația de Ciclism, cum a rezolvat problema cu Sala Polivalentă? Dacă dai un google îți dai seama cine este ministrul.

Este un personaj foarte self centred așa. Totul este despre el. Probabil din anumite motive are această atitudine față de sine, cumva extrem de egoist.

Dar aș avea o întrebare așa legată de chinul acestor sportivi.

Pentru că acești sportivi care fac performanță în România și nu doar David, dar toți care au reușit să facă ceva în ultimii 10-15 ani s-au chinuit, sistemul nu-i mai ajută, ministerul, nu-i mai sprijină este un dezastru total.

Eu cred că domnul Novak nu știe câte cluburi are în subordine.

Gândiți-vă că majoritatea cluburilor din subordinea domnului Novak au salariile și utilitățile întârziate sau neplătite de luni de zile.

"Domnul Novak cred că vă paște o remaniere"

Acolo se pregătesc sportivii care devin campioni.  Însă atitudinea domnului Novak o cunoaștem deja, o știm.

Sperăm să fie remaniat mâine-poimâine. Domnul Novac cred că vă paște o remaniere. Asta este.

"Nu aveți cum să stați în picioare în fața acestor campioni"

N-ați făcut absolut nimic pentru sport, ați fost doar în 3-4 scandaluri.

Nu sunteți un exemplu moral, nu aveți cum să stați în picioare în fața acestor campioni. Asta este, din păcate, cu toate că așa istoricul dumneavoastră ar fi trebuit să vă formeze altfel, că ați fost om încercat", a spus Dana Budeanu la Sinteza Zilei de la Antena 3. 

Eduard Novak, la sosirea lui David Popovici: "El este modelul și va motiva toată țara și noi suntem îndatorați să construim bazine!"

"David ne-a demonostrat că sportul ne unește, sportul poate să fie cel mai bun ambasador al nostru, sportul ne face mândri că suntem români. Am trăit aceste clipe când eram copil, de foarte mulți ani n-am mai trăit aceste clipe și vreau să-i mulțumesc lui David Popovici, care în câteva zile a reușit să ne motiveze, să deschidă inimile nostre, a arătat lumii întregi cât de puternici putem să fim”, a spus ministrul Sportului.

El susține că David Popovici a devenit o stea a României și crede că acesta este începutul.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close