Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Eugenia Șerban, dezvăluiri șocante despre teroarea pe care o trăiește din cauza fiului ei dependent de droguri: "Ești în stare să-ți iei și propria viață să nu mai vezi"

Eugenia Șerban, dezvăluiri șocante despre teroarea pe care o trăiește din cauza fiului ei dependent de droguri: "Ești în stare să-ți iei și propria viață să nu mai vezi"

Eugenia Șerban a vorbit în cadrul unui interviu exclusiv la Antena 3 CNN, despre teroarea pe care o trăiește din cauza fiului său dependent de droguri.

de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Mar 2024   •   22:39

Fiul Eugeniei Șerban, în vârstă de 30 de ani se luptă cu dependenţa de droguri, iar pentru a-şi întreţine acest viciu a furat din casă mai multe obiecte de valoare.

Mama lui a fost terorizată, ameninţată şi chiar înjurată de fiul ei mai bine de 14 ani. Şi-a făcut curaj abia acum să vorbească despre momentele grele prin care a trecut.

Artista a cerut ordin de protecție împotriva fiului său.

"În momentul în care am luat ordinul de protecție împotriva copilului meu și am ajuns la judecătorie, îl tot amenințam pentru că deja eram la limită și nu voiam să ajung să fac un gest extrem.

Ajungi la un moment dat, pentru că nu mai știi ce să faci, ești în stare să-ți iei și propria viață, orice doar să nu mai trăiești și să vezi lucrurile astea.

Este grav! Dacă cineva spune că nu e, glumește sau minte

În momentul în care îi spuneam că voi lua ordin de protecție îmi spunea că este ultimul lucru pe care îl va face și mă amenința cu supradoză.

Întrebată cât de lungă și grea a fost această luptă, Eugenia Șerban a spus:

"Este o luptă în continuare. Am sperat, am crezut, mi-am dorit ca fiul meu să fie bine. Se pare că nu, și nu avem legi care să ne ajute, pe noi, părinții, suntem legați de mâini și picioare.

Îmi făcea rău pentru că fura din casă

Dependența lui a început în urmă cu 14 ani, l-am avut internat de câteva ori. A început la 16-17 ani și a explodat în perioada în care tatăl lui a decedat.

Au fost perioade mai bune, mai proaste, dar acum este o explozie pe care eu nu pot să o mai duc.

El nu este conștient și nu vreau să spun mai multe pentru a nu-l expune, este oricum vulnerabil.

Vreau să trag un semnal de alarmă pentru că avem nevoie de ajutor, noi, părinții. Legea nu ne dă dreptul să facem mai mult.

Situația este care-pe-care, cine trăiește și cine moare. Dacă am luat ordin de protecție, este pentru că îmi doresc să trăiesc", a spus Eugenia Șerban.

Întrebată care a fost cel mai greu moment trăit cu fiul ei, actrița a spus:

"Toate momentele. Este greu de spus un moment". Iar pentru părinții care trec printr-o situație asemănătoare, actrița le-a spus:

"Să nu creadă că le va fi bine mâine. Dacă nu fac nimic, nu va fi bine.

Cunosc persoane care s-au amăgit și au murit de supradoză. Nu erau persoane oarecare.

Ieri am fost cu el la psihiatru, și? Nu se poate face nimic fără voia lui. Face 31 de ani în această lună", a spus Eugenia Șerban, la Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: Eugenia Serban fiu consum droguri
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close