Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Florin Piersic, la 86 de ani: "Sunt foarte emoţionat!" La mulţi ani, celui mai iubit Florin al României! 

Florin Piersic, la 86 de ani: "Sunt foarte emoţionat!" La mulţi ani, celui mai iubit Florin al României! 

Florin Piersic a fost sărbătorit la împlinirea a 86 de ani, la Sinteza Zilei, acolo unde Mihai Gâdea i-a pregătit o serie de surprize.

Florin Piersic, la 86 de ani: "Sunt foarte emoţionat!" La mulţi ani, celui mai iubit Florin al României! 
Sursa foto: Antena 3
de Silvia Preda    |    27 Ian 2022   •   23:40

"Mi-am adus aminte de toate momentele pe care le-am făcut împreună. Mi-am adus aminte de fiecare cuvânt pe care l-am spus(...). Datorită acestei emisiuni cred că mi-aţi prelungi viaţa cu vreo doi-trei...patru ani", a spus marele actor, joi seară, la Antena 3.

"Le spun tuturor că le aparţin din tot sufletul meu, sunt al lor şi voi fi al lor până în ultima zi a vieţii mele.

Să vă dea Dumnezeu câte bucurii îmi doresc mie, vă doresc sănătate şi să nu uitaţi că există un om, ăsta fiind eu, care sunt cu ei, sunt al lor de acum şi până când nu o să mai fiu", a mai spus Florin Piersic.

Florin Piersic, mesaj către telespectatori: "Sunteţi în inima mea"

"Vreau să vă spun ceva foarte important. Mi-aţi dat atâta bucurie. Astăzi am primit sute de mesaje. Atât de fericit sunt şi atât de emoţionat încât noaptea asta nu o să mai fie pentru mine o noapte.

Aştept să vină ziua să pot să răspund aproape tuturor celor care mi-au scris şi pe care eu îi aplaud pentru bucuria, pentru felul în care mi-au vorbit, mi-au scris, mi-au trimis flori".

Florin Piersic, în lacrimi de ziua lui. Moment de mare tristețe pentru actor

Astăzi, 27 ianuarie, chiar în ziua în care a împlinit 86 de ani, Florin Piersic şi-a condus pe ultimul drum un drag prieten.

Este vorba despre epigramistul Eugen Albu, care ar fi împlinit 82 de ani în acest an. El s-a stins din viaţă duminică, 23 ianuarie.

Citiţi şi: Florin Piersic, dezvăluire emoţionantă despre tatăl său: "A salvat viața a șase familii în perioada Holocaustului"

×
Subiecte în articol: Florin Piersic
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close