Antena 3 Emisiuni Sinteza zilei Interviu exclusiv cu medicul român care a vindecat altfel bolnavii COVID: "Eu respect nişte legi ale fizicii. Gândesc când fac o schemă de tratament"

Interviu exclusiv cu medicul român care a vindecat altfel bolnavii COVID: "Eu respect nişte legi ale fizicii. Gândesc când fac o schemă de tratament"

de Claudia Popovici    |    17 Mar 2021   •   22:12
Interviu exclusiv cu medicul român care a vindecat altfel bolnavii COVID: "Eu respect nişte legi ale fizicii. Gândesc când fac o schemă de tratament"

Flavia Groşan, medic pneumolog din România, a povestit într-un interviu în exclusivitate pentru Antena 3 cum a vindecat de COVID-19 aproape 1.000 de pacienţi, tratând boala ca pe o pneumonie atipică și utilizând o medicație clasică și, în același timp, ieftină.

Flavia Groşan, medic pneumolog din România, a explicat că modul ei de abordare presupune investigarea simptomelor tipurilor de pneumonii pe care le-a împărţit în trei categorii şi pe baza cărora face o schemă de tratament. Ea a subliniat că face şi consultaţii online pentru a nu pune pe drumuri bolnavul dacă se află într-o stare febrilă.

"Îmi dau seama imediat ce fel de de pneumonie are pacientul"

"Aici am peneumoniile de virale (gripa infecțiile de sezon virușii de sezon covidul ) au anumite simptome. Eu imediat îmi dau seama care e gripă, care e COVID. Clinic din cap, îmi dau seama. Mie nu îmi trebuie investigații foarte multe să plimb bolnavul febril să-l înnebunesc de cap din simptome.

Apoi avem pneumoniile bacteriene (pneumococ, streptococ, stafilococ) care sunt niște pneumonii extrem de grave cu febră de patru cinci zile.

Și mai avem pneumoniile atipice (micoplasme, chlamydii) foarte interesante sunt pneumoniile astea. Sunt uşoare, dar rămâne în urmă o tuse, astenie și ține o lună. Organismul reușește să învingă boala și peste o lună iarăși apare. Eu tot timpul le iau în calcul și le tratez", a mai povestit medicul.

"Schema merge şi pe gripă şi pe COVID şi pe H1N1"

"Eu am mers pe calea mea cu schema mea cu Claritromicina mea. Stiam ce rol are, pe lângă faptul că are tropism viral are rolul de antiinflamator, puțină lume știe chestia asta. Îmi dau seama că merge și pe viruși și pe COVID și pe gripă. Eu așa am dat tratat H1N1”.

"Am fost chemată la Colegiul Medicilor pentru că am zis că un anume protocol nu este bun. Un medic m-a sesizat"

"Am făcut o poveste din schema mea. Nu știu cum se va sfârși pentru că deja văd că sunt chemată la Colegiul Medicilor. Este povestea mea și acelor mii de pacienți pe care i-am tratat. Eu vreau să explic fiecăruia în parte despre ce e vorba. Întrebați miile de pacienți", a mai spus Flavia Groşan, medic pneumolog din România.

Interviul, pe larg, în materialul de mai jos

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close