Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei "Nimeni nu ar trebui să aibă mai mult de două mandate în administrație". Marcel Ciolacu despre Dumitru Buzatu, baronul de Vaslui

"Nimeni nu ar trebui să aibă mai mult de două mandate în administrație". Marcel Ciolacu despre Dumitru Buzatu, baronul de Vaslui

Marcel Ciolacu, președintele PSD a vorbit în exclusivitate la Antena 3 CNN, despre Dumitru Buzatu, care a ocupat funcții publice timp de mulți ani și a fost prins în flagrant primind mită în valoare de 1,25 milioane de lei.

de Ştefan Petrică    |    25 Sep 2023   •   23:24

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a dezvăluit la Antena 3 CNN că s-a discutat în mod frecvent în cadrul partidului despre posibilitatea de a limita numărul de mandate pentru membrii care ocupă funcții la nivel local sau central.

El a subliniat că uneori, oamenii pot să "se îndepărteze de realitate" dacă rămân prea mult timp în aceste poziții.

"Nu poți să o faci constituțional, să îngrădești dreptul cuiva de a... în schimb, pe linie de partid, pentru că candidaturile la președinte de Consiliu Județean sau primar de municipiu reședință de județ... nu poți, încet-încet, e poate în firea omului, te îndepărtezi de realitate”, a afirmat Marcel Ciolacu

El a adăugat că din perspectiva sa, nicio persoană nu ar trebui să dețină o funcție administrativă la nivel local sau central mai mult de două mandate.

Citește și: Marcel Ciolacu, despre taxe și scumpiri: "O să menținem TVA-ul cu o singură cifră prin toate măsurile"

"Nicio persoană nu trebuie să stea într-o funcție mai mult de două mandate", a mai precizat prim-ministrul, la Antena 3 CNN. 

Afirmația sa a fost făcută în contextul discuției despre Dumitru Buzatu, care a ocupat funcții publice timp de mulți ani și a fost prins în flagrant primind mită în valoare de 1,25 milioane de lei.

Marcel Ciolacu a subliniat că PSD nu va permite candidatura persoanelor cu probleme penale și că cei trimiși în judecată nu vor fi pe listele partidului.

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Dumitru Buzatu
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close