Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Marcel Ciolacu: ”Nu se rupe coaliția. Nu cade niciun guvern”

Marcel Ciolacu: ”Nu se rupe coaliția. Nu cade niciun guvern”

Nu va cădea ”niciun guvern”, iar coaliția PSD-PNL nu se va rupe. Acestea au fost primele declarații ale premierului Marcel Ciolacu, miercuri seară, în exclusivitate la Sinteza Zilei.

de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Noi 2023   •   22:02

„Nu se rupe coaliția și nu cade niciun guvern. Categoric, dacă se rupe această coaliție, eu îmi voi duce mandatul la Cotroceni fără nicio reținere”,  a declarat Marcel Ciolacu.

Premierul a făcut referiri și la declarațiile lui Rareș Bogdan, care în ultimele zile a avut declarații pe tema ieșirii național liberalilor de la guvernare.

”Când ieși în spațiul public după câteva ore (în urma ședinței coaliției de luni -n.r.), încercând să acoperi un gest nefericit, să mergi la piață cu un ceas de 30.000 de euro la mână să cumperi pătrunjel, normal că românul se revoltă. În loc să ieși și să explici: `dom`le, l-am primit cadou de la soție, mă întreține soția și mi-a dat cadou ceasul. Mi-a dat socrul meu, la nuntă`... Presupun că era mult mai corect. Să dinamitezi o coaliție numai cu știri false ca să acoperi știrea despre tine, înseamnă că ești... domnul Rareș Bogdan nu-i un om prost. Înseamnă că ești iresponsabil. Înseamnă că ești mitocan”, susține premierul României.

Marți seara, Rareș Bogdan a vorbit la Digi 24 despre ruperea coaliției, în cazul în care anul viitor vor crește taxele și impozitele.

”Astăzi trebuie să îi păzim, să nu bage mâinile şi mai mult în bugetele companiilor private şi în buzunarele românilor. Sincer, sunt unul dintre cei care regretă profund că nu am încercat să facem o coaliţie de dreapta şi oricând vom avea posibilitatea să o facem de dreapta, vom încerca asta. Ultimele săptămâni mi-au arătat că nu pot avea încredere în PSD. Devine din ce în ce mai insuportabil să stăm cu ei. O singură propunere de mărire de impozit sau de taxă va duce la ruperea Coaliţiei”, a declarat Rareş Bogdan.

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close