Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei "Vreau să se știe și să audă cât mai multă lume!". Mărturia cutremurătoare a unui supraviețuitor de la tragedia din 2 Mai

"Vreau să se știe și să audă cât mai multă lume!". Mărturia cutremurătoare a unui supraviețuitor de la tragedia din 2 Mai

Unul dintre tinerii care a fost lovit cu mașina de către Vlad Pascu și a supraviețuit, a vorbit pentru prima dată, după tragedia din 2 Mai.

de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Apr 2024   •   22:33

Unul dintre tinerii care a fost lovit de mașina condusă de Vlad Pascu și a supraviețuit a vorbit pentru prima dată după tragedia din 2 Mai.

"După opt luni de la tragedia de la 2 Mai nu cred că s-a făcut dreptate în vreun fel și pentru că procesul este în desfășurare.

Poate la final se va face dreptate. Vreau să se știe și să audă cât mai multă lume! În primul rând, pe porțiunea Vama Veche- 2 Mai, doar pe o porțiune există un trotuar amenajat. 

Noi pe acea parte amenajată am mers și la un moment dat s-a oprit în mijlocul câmpului așa că am mers cât mai aproape de câmp, astfel încât să nu stăm pe stradă.

Asta se justifică de ce am mers noi pe partea "greșită".

Ce a spus tatăl lui Vlad Pascu la Tribunal, mi se pare că a spus-o din disperare. Adică așa a sunat. Vă dați seama cum au fost sentimentele atunci, seara petreceam cu toții pentru o zi de naștere și dimineața ne plângeam prietenii.

Vă dați seama cum ne-am simțit cu toții. Iar faptul că Vlad Pascu este cercetat pentru ucidere de inculpă și nu pentru omor calificat este irelevant pentru mine pentru că nu va înlocui această sentință ceea ce a făcut", a spus tânărul care a supraviețuit în urma tragediei din 2 Mai.

×
Subiecte în articol: accident 2 mai Vlad Pascu
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close