Antena 3 CNN Actualitate Tatăl Robertei, fata ucisă de Vlad Pascu în accidentul de la 2 Mai: "Dacă presa nu ar fi mediatizat, Mihai Pascu ar fi mușamalizat tot"

Tatăl Robertei, fata ucisă de Vlad Pascu în accidentul de la 2 Mai: "Dacă presa nu ar fi mediatizat, Mihai Pascu ar fi mușamalizat tot"

Ştefan Dragomir, tatăl Robertei, a reacționat după ce Mihai Pascu a spus despre cei doi tineri uciși în accidentul de la 2 Mai de fiul său că reprezintă un subiect tabu.

de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Apr 2024   •   12:10

"Eu ţin să mulţumesc presei din toată România pentru că a multimediatizat acest caz şi nu au fost lăsaţi, Miruna şi Mihai Pascu, să facă ce ştiu ei mai bine, adică să cumpere oameni. 

Da, este normal să îşi apere copilul, dar pe copilul meu cine îl mai apără? Spre deosebire de copilul lui, acești doi care unul a fost rupt în două şi fata mea care a fost înmormântată în sac, ei nu mai au nicio apărare. 

Pentru declarațiile pe care le-am făcut îl rog să mă ignore. Dacă presa nu ar fi mediatizat, Mihai Pascu ar fi mușamalizat tot, aşa cum face şi la ora actuală cu făcătura asta de judecată. 

Şi referitor la Vlad Pascu, el fiind în puşcarie cum are dreptul la telefoane? Să îmi răspundă şi mie un avocat competent", a declarat Ştefan Dragomir, tatăl Robertei.

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close