Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Mircea Badea, dialog spumos cu Serghei Mizil. Un mare mit de pe vremea lui Ceaușescu, confirmat în direct!

Mircea Badea, dialog spumos cu Serghei Mizil. Un mare mit de pe vremea lui Ceaușescu, confirmat în direct!

Serghei Mizil a povestit, joi, la Sinteza zilei, lucruri mai puțin cunoscute din viața Ceaușeștilor, așa cum a cunoscut-o din postura de "frate" a lui Nicușor Ceaușescu. Cei doi erau nedespărțiți și aveau parte de o libertate inimaginabilă pe vremea aceea.

Mircea Badea, dialog spumos cu Serghei Mizil. Un mare mit de pe vremea lui Ceaușescu, confirmat în direct!
de Gabriel Dano    |    26 Noi 2021   •   00:13

Se bucurau de privilegii la care mulți dintre români nici nu îndrăzneau să viseze și ieșeau de fiecare dată basma curată din situații pe care alții le-ar fi plătit extrem de scump, cu ani de închisoare sau poate chiar cu viața.

Că Nicu Ceaușescu putea să facă orice, fără să existe consecințe, știa și Mircea Badea în acele vremuri. Realizatorul "În gura presei" a povestit, pe pasa cu Sinteza Zilei, că la un moment dat se afla în mașină cu părinții săi în drum spre mare când tatăl său a observat că o mașină circulă cu viteză și face depășiri la limită. Așa a aflat că o singură persoană își putea permite un astfel de comportament în trafic, la acea vreme: Nicu Ceaușescu. Iar Serghei Mizil a confirmat.

"Țin minte când mergeam la un moment dat la mare, în concediu, eram copil, și a trecut pe lângă noi un Renault 16, a făcut niște depășiri, ceva... Și tata zice: 'Cred că ăsta e Nicu Ceaușescu', pentru că toată lumea știa că el conduce Renault 16 și conduce tare", a rememorat Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Serghei Mizil
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close