Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Momentul încătușării lui Eduard Giosu, surprins de bodycam-ul unei polițiste chemate la intervenție: "Urgentați ambulanța!"

Momentul încătușării lui Eduard Giosu, surprins de bodycam-ul unei polițiste chemate la intervenție: "Urgentați ambulanța!"

Antena 3 CNN a prezentat imagini cu momentul încătușării lui Eduard Giosu, surprinse pe bodycam-ul unei polițiste chemate la intervenție. Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional!

Momentul încătușării lui Eduard Giosu, surprins de bodycam-ul unei polițiste chemate la intervenție: "Urgentați ambulanța!"
Sursa foto: Inregistrare bodycam - Politia Romana
de Georgiana Adam    |    04 Oct 2023   •   22:45

Potrivit datelor de pe dispozitivul audio-video portabile de tip body worn camera, înregistrarea a fost făcută în data de 18 septembrie 2023, la ora 03:28 dimineața.

În timpul înregistrării, unul dintre agenție susține că doi colegi au fost loviți de tânărul care deja zace pe asfalt încătușat. Eduard Giosu poate fi auzit gemând, în timp ce agenții solicită o ambulanță pentru transport la Spitalul Obregia.

Una dintre polițiste își roagă colegul: "Zi-le să vină mai repede că îi curge lu' ăsta sânge rău". Agentul anunță apoi serviciul de urgență: "a căzut și s-a lovit cu fața de asfalt".

Polițista a cărei cameră înregistrează fuge la mașină să aducă șervețele umede, apoi cere urgentarea ambulanței prin stație.

Între timp, la fața locului, ajunge încă un echipaj de poliție și apare și o tânără care susține că îl cunoaște pe Eduard. Polițiștii o întreabă ce a consumat tânărul și îi spun "s-a aruncat cu fața de mașini, de asfalt". Tânăra începe să plângă și le spune polițiștilor că Eduard participase la petrecerea de ziua ei, apoi "s-a ridicat, a început să facă ca toți dracii și a ieșit din casă".

În tot acest timp, Eduard Giosu zace pe asfalt, încătușat, cu fața în jos, aproape inert, așteptând ambulanța.

Polițiștii încep să noteze mărturia fetei, care spune că tânărul nu a făcut niciodată așa și că pur și simplu a luat-o razna, s-a ridicat din pat și a plecat.

Câteva minute mai târziu apare și ambulanța la fața locului iar echipajul medical începe să îi acorde tânărului primul ajutor.

Citește și: Polițistul care l-a încătușat pe Eduard Giosu, tânărul drogat mort după ce a fost încătușat, rupe tăcerea

Eduard Giosu, tânărul de 30 de ani despre care părinții spun că a fost ucis în bătaie de polițiștii secției 17 a fost înmormântat astăzi.

×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close