Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Oana Zamfir, despre momentul încătușării lui Eduard Giosu: "Din punctul meu de vedere, este o înscenare"

Oana Zamfir, despre momentul încătușării lui Eduard Giosu: "Din punctul meu de vedere, este o înscenare"

Oana Zamfir, realizator Antena 3 CNN, declară că momentul încătușării lui Eduard Giosu, surprins de bodycam-ul unei polițiste, reprezintă o întreagă regie în favoarea celor chemaţi la intervenţie. "Din clipa în care dau drumul acestei camere sunt conştienţi de ce au făcut", spune ea.

Oana Zamfir, despre momentul încătușării lui Eduard Giosu: "Din punctul meu de vedere, este o înscenare"
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Oct 2023   •   23:33

"Consumul de droguri în ţara asta nu se pedepseşte cu moartea", atrage atenţia Oana Zamfir.

Comentând imaginile surprinse de bodycam-ul unei polițiste chemate la intervenție, Oana Zamfir declară că acestea prezintă elementele clare ale unei regii.

"Elementul principal pe care eu îl văd al acestei regii este comportamentul acestei poliţiste care dă drumul la bodycam după ce Eduard Giosu este legat şi se confirmă că într-o baltă de sânge, pentru că un poliţist îngrijorat insistă pentru urgentarea chemării salvării", a spus Oana Zamfir.

"Principalul element al regiei este că această poliţistă care joacă piesa asta cu 'ce a făcut, te-a lovit? Drogaţii naibii şi aşa mai departe' agită un spray paralizant. De ce mai agiţi spray-ul dacă el este legat şi în baltă de sânge deja?

Momentul încătușării lui Eduard Giosu, surprins de bodycam-ul unei polițiste chemate la intervenție: "Urgentați ambulanța!"

Pentru ce s-a întâmplat la faţa locului nu este răspunzătoare Poliţia Română, sunt responsabili nişte poliţişti. Domnişoara care filmează are şi o reputaţie cunoscută în presă pentru că e bătăuşă, aşa se spune în presă despre ea - domnişoara Ţuică. Aşa o cheamă.

Dar pentru ce se va întâmpla de acum încolo este răspunderea Poliţiei Române. Dacă se va agita aşa cum a făcut în toate aceste zile pentru a îngropa acest caz şi pentru a-i scoate nevinovaţi pe oamenii de aici va fi răspunderea Poliţiei Române, a şefului Poliţiei Române, a ministrului de Interne", a mai spus Oana Zamfir.

"Din punctul meu de vedere, este o înscenare. Din clipa în care dau drumul acestei camere sunt conştienţi de ce au făcut", a concluzionat ea.

×
Subiecte în articol: Oana Zamfir Eduard Giosu bodycam
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close