Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Rani Raad, preşedintele CNN: "Este foarte important pentru noi parteneriatul cu Antena 3"

Rani Raad, preşedintele CNN: "Este foarte important pentru noi parteneriatul cu Antena 3"

Rani Raad, preşedintele CNN Worldwide Commercial, a oferit un interviu exclusiv pentru Antena 3 în care a arătat de ce CNN a ales postul nostru de televiziune pentru un parteneriat.

Rani Raad, preşedintele CNN: "Este foarte important pentru noi parteneriatul cu Antena 3"
Sursa foto: Antena 3
de Silvia Preda    |    27 Sep 2022   •   23:55

"E important pentru noi să continuăm să facem ceea ce am făcut timp de 42 de ani. Şi la fel de important este parteneriatul cu posturi precum cel al dumneavoastră, pentru a reuşi să facem asta la nivel local şi regional. Asta întrucât acest război al dezinformării este real şi în absenţa noastră, a celor care fac ceea ce facem noi, care oferă acurateţe în jurnalismul bazat pe fapte, oamenii au temeri", a spus Rani Raad.

"Cred că acest război al dezinformării s-a intensificat şi va deveni şi mai acut, aşa că ceea ce facem şi ceea ce vom face alături de dumneavoastră la Antena 3 este extrem de important pentru a ajuta oamenii să scape de temeri", a mai spus preşedintele CNN, în interviul acordat lui Mihai Gâdea.

Rani Raad, preşedintele CNN: "Avem jurnaliști grozavi care știu să relateze"

Întrebat cum a reuşit CNN să se menţină pe primul loc într-o societate cu multe surse de informare, Rani Raad a spus că în ultimele patru decenii jurnaliştii CNN s-au mândrit cu faptul că s-au asigurat că tot ceea ce au transmis a fost corect mai degrabă decât rapid.

"Asta nu înseamnă că suntem lenţi, din contra. Cred că atunci când există un breaking news oamenii se îndreaptă spre noi mai degrabă decât la altcineva.

Dar componenta de acuratețe, faptul că informațiile sunt prezentate în mod exact, îi face pe oameni să rămână loiali. Una peste alta, cred că unul dintre ingredientele secrete ale rețetei noastre este faptul că avem jurnaliști grozavi care știu să relateze", a precizat preşedintele CNN Worldwide Commercial.

Antena 3 a devenit Antena 3 CNN, marcând astfel un moment istoric pe piaţa media din România. De la noi veţi afla prima dată toate informaţiile care contează, care vă influenţează şi care vă pot schimba viaţa.

Cele mai importante ştiri din România şi din lume se văd la Antena 3 CNN, într-un nou format, cu noi emisiuni şi dezvăluiri în premieră. 

×
Subiecte în articol: Rani Raad interviu
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close