Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Ucrainenii trăiesc în teroare. Sabrina Preda, în direct din Cernăuţi: "Am fost opriţi de trei ori de poliţie astăzi"

Ucrainenii trăiesc în teroare. Sabrina Preda, în direct din Cernăuţi: "Am fost opriţi de trei ori de poliţie astăzi"

Război în Ucraina. La Cernăuţi, voluntarii fac plantoane şi ridică baricade.

Ucrainenii trăiesc în teroare. Sabrina Preda, în direct din Cernăuţi: "Am fost opriţi de trei ori de poliţie astăzi"
Sursa foto: Antena 3
de Silvia Preda    |    08 Mar 2022   •   22:24

Oamenii au informaţii că la Cernăuţi există ruşi sub acoperire care vin să dezechilibreze societatea, transmit Sabrina Preda şi Sergiu Cora de la faţa locului. 

Localnicii sunt extrem de prudenţi în aceste zile.

"Am fost controlaţi, am fost opriţi de trei ori de poliţie astăzi. Documentele ne-au fost fotografiate, a trebuit să le arătăm paşapoarte şi legitimaţie de presă. Din fericire, avem cu noi un traducător care a putut să explice foarte clar ceea ce facem noi aici", a spus Sabrina Preda în această seară la Sinteza Zilei.

Satele ucrainene din apropiere de România se pregătesc şi de cel mai negru scenariu - războiul

Au fost înfiinţate baricade la intrări şi ieşiri şi, pe lângă voluntarii care fac plantoane, au apărut şi militarii armatei naţionale.

În satele ucrainene de la frontiera cu România, oamenii se pregătesc de război.

În Cernăuţi, oamenii au ridicat, la intrări, baricade din saci de nisip. Stau de pază, cu schimbul, câte şase ore şi verifică pe oricine trece.

Război în Ucraina | Joe Biden anunță oficial marea lovitură pentru Rusia

Război în Ucraina, ziua 13. Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a cerut, din nou, președintelui rus Vladimir Putin un dialog, subliniind că Ucraina este pregătită să vorbească și să caute compromisuri, dar nu este pregătită să capituleze.

Președintele SUA, Joe Biden, a anunțat oficial că Statele Unite ale Americii vor opri importul de petrol, gaze naturale și cărbune din Rusia, ca parte a sancțiunilor pentru invadarea Ucrainei.

×
Subiecte în articol: cernăuți Război Ucraina
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close