Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Şeful TikTok va fi audiat în Congresul american | Ce le-a cerut utilizatorilor aplicației

Şeful TikTok va fi audiat în Congresul american | Ce le-a cerut utilizatorilor aplicației

Președintele director general al TikTok, Shou Zi Chew, va fi audiat de Congresul american pentru a vorbi despre impactul pe care îl are aplicația asupra copiilor și despre legătura platformei cu Partidul Comunist Chinez.

de Ştefan Petrică    |    22 Mar 2023   •   23:06

Cu doar o zi înainte de a fi audiat în Congresul american, CEO-ul TikTok a încercat să-i mobilizeze pe utilizatorii americani ai platformei împotriva politicienilor care doresc interzicerea aplicației pe teritoriul SUA. Mesajul transmis de acesta a devenit viral și are peste 2,5 milioane de vizualizări.

"Mă aflu astăzi la Washington DC și am câteva noutăți și actualizări pe care vreau să le împărtășesc cu toată lumea de aici.

Astăzi sunt foarte încântat să anunț că peste 150 de milioane de americani sunt pe TikTok.

Asta înseamnă că aproape jumătate din SUA vine pe aplicație pentru a se conecta, pentru a crea, pentru a împărtăși, a învăța sau pur și simplu să se distreze.

Citește și: Aplicația TikTok, interzisă pe telefoanele oficialilor britanici și neozeelandezi

Acest lucru include cinci milioane de afaceri care folosesc TikTok pentru a ajunge la clienți, iar majoritatea acestora sunt afaceri mici și mijlocii.

Acum, acest lucru vine într-un moment crucial pentru noi.

Unii politicieni au început să vorbească despre interzicerea TikTok. Acest lucru ar putea lua aplicația de la voi toți cei 150 de milioane.

Spuneți-mi în comentarii ce doriți să știe reprezentanții voștri despre ceea ce vă place la aplicație", a spus Shou Zi Chew, CEO TikTok.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close