Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi

Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi

Noul sondaj realizat de ARA, la comanda Antena 3 CNN, la nivelul municipiului București, arată intenția la vot a românilor la alegerile locale şi europarlamentare.

de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Apr 2024   •   23:18

Întrebați dacă vor participa la alegerile locale, 45% dintre respondenți au spus că da, 30% au spus că nu și 23% au spus că nu sunt încă hotărâți.

Cât despre participarea la alegerile europarlamentare, 42% dintre respondenți au spus că vor ieși la vot, 35% au spus că nu, și 20% nu sunt încă hotărâți.

Referitor la intenția de vot pentru candidații la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone (PUSL) se află pe locul 1 cu un procent de 40%, Nicuşor Dan, candidat independent susţinut de USR, este pe locul 2 cu 26%, medicul Cătălin Cîrstoiu, susţinut de alianţa PSD-PNL, are 23%, în timp ce Mihai Enache (AUR) are 5%.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți urmări rezultatele sondajului realizat de ARA.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În ceea ce privește intenția la vot pentru Consiliul General, alianța PSD-PNL se situează pe primul loc cu un procent de 49%, Alianța Dreapta Unită (USR - FD - PMP) este pe locul al doilea cu 22%, Partidul Umanist Social Liberal (PUSL) are 14%, Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) are 10%, iar SOS România doar 2%.

Sondajul ARA  a fost realizat la nivelul municipiului București, în perioada 11-15 aprilie 2024, pe un eșantion de 1027 de respondenți selectați prin metoda Random Digit Dialing (RDA) a numerelor de pe mobil.

 

×
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close