Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Reacţia tatălui lui Eduard Giosu la imaginile cutremurătoare de la încătuşarea fiului său: "Au curmat viaţa fiului meu! Sper că nu vor scăpa uşor"

Reacţia tatălui lui Eduard Giosu la imaginile cutremurătoare de la încătuşarea fiului său: "Au curmat viaţa fiului meu! Sper că nu vor scăpa uşor"

Tatăl lui Eduard Giosu a reacţionat la imaginile cutremurătoare prezentate de Antena 3 CNN, de la momentul încătușării fiului său de către agenții de la Secția 17 din București. Atenție, urmează informaţii şi imagini cu un puternic impact emoțional!

Reacţia tatălui lui Eduard Giosu la imaginile cutremurătoare de la încătuşarea fiului său: "Au curmat viaţa fiului meu! Sper că nu vor scăpa uşor"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Oct 2023   •   23:55

Antena 3 CNN a prezentat în această seară imagini cu momentul încătușării lui Eduard Giosu, surprinse pe bodycam-ul unei polițiste chemate la intervenție.

În tot acest timp, Eduard Giosu zace pe asfalt, încătușat, cu fața în jos, aproape inert, așteptând ambulanța.

Eduard Giosu, tânărul de 30 de ani despre care părinții spun că a fost ucis în bătaie de polițiștii secției 17 din Bucureşti a fost înmormântat astăzi.

Întrebat despre aceste imagini, Ion Giosu, tatăl lui Eduard, a spus îndurerat:

"Nu vreau decât să îi văd pe aceeaşi masă de la INML unde a fost fiul meu, atâta tot! Nu e vorba de pedeapsa cu moartea. Mă refer la viaţa fiului meu pe care au curmat-o ei. Dar după cum merge ancheta şi după cum sunt cenzurate informaţiile şi imaginile cred că o să scape bieții de ei cu o suspendare în cel mai rău caz.

Către acolo se îndreaptă ancheta cu imagini trunchiate, incomplete sunt doar frânturi. Noi doar putem intui. Sunt şi scăpări de imagini care ne arată cât de cruzi au fost. Să sperăm că nu au cum să scape(...)

Comunicatul Parchetului spune moarte survenită în urma loviturilor de un corp dur/suprafaţă plană. Întradevăr, părerea mea, eroarea în acest comunicat este mențiunea "cu un corp dur", dar asta rămâne de văzut. Raportul final va arăta ce s-a întâmplat cu adevărat. Vom cere din nou audierea paramedicilor de la SMURD care ne-a fost refuzată până acum, inspecția camerei din SMURD a telefoanelor şi a camerelor de corp a membrilor echipei de la Secţia 17. Vom solicita si audierea medicilor de la Spitalul de urgenţă pentru că şi acolo sunt nişte inadvertențe care duc către echipajele de la secția 17, la o complicitate cu aceştia", a spus Ion Giosu, tatăl lui Eduard.

 

 

×
Subiecte în articol: Eduard Giosu
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close