Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Tudorel Butoi, către vinovatul asasinării afaceristului din Sibiu: ”Vino, mă, și predă-te! N-o mai bănănăi, că asta te așteaptă: fără bani, fără prieteni, turnat și dat în primire”

Tudorel Butoi, către vinovatul asasinării afaceristului din Sibiu: ”Vino, mă, și predă-te! N-o mai bănănăi, că asta te așteaptă: fără bani, fără prieteni, turnat și dat în primire”

Profesorul Tudorel Butoi l-a îndemnat pe cel care a fost ”creierul” asasinării milionarului din Sibiu să se predea, luni seara, la Sinteza Zilei.

de Anamaria Nedelcoff    |    20 Noi 2023   •   22:55

”Până una, alta, pentru că emisiunea e televizată, îi sugerez acestui băiat să se predea. Vino, mă, și predă-te! Că tu știi care-i mersul, da? O să ți se termine banii, că ești pe goană, o să te trădeze tovarășii, o să te trădeze femeile din jurul tău și vei ajunge tot la draga nenii! Predă-te!”, i-a transmis profesorul Tudorel Butoi celui mai căutat asasin al României din ultimele zile.

Acesta mai susține că el se poate ascunde oriunde, inclusiv în străinătate, întrucât există ”un fel de frăție” între grupările de infractori.

”Veniți la primul post de poliție și spuneți ce s-a întâmplat, că voi ați depășit acolo limitele intenției primare. V-ați dus în consecințe: omor. Și legea vă dă dreptul, dacă vă recunoașteți faptele, dacă le regretați, dacă aduceți corpurile delicte, să vă luați o pedeapsă cu circumstanțieri în sensul atentuantelor”, a explicat prof. Tudorel Butoi.

Profesorul mai susține că cel mai bine este ca cel căutat să se predea.

”Așa că n-o mai bănănăi pe colo, pe colo, că asta te așteaptă: fără bani, fără prieteni, turnat și dat în primire!”, a mai spus Tudorel Butoi.

Liderul asasinilor din Sibiu este în continuare de negăsit. Antena 3 CNN a obținut însă, în exclusivitate, primele imagini cu cei trei suspecți în cazul crimei de la Sibiu, imediat după atac.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close