Antena 3 CNN Actualitate Ei sunt cei doi suspecți în cazul asasinării lui Adrian Kreiner, prinși în Marea Britanie

Ei sunt cei doi suspecți în cazul asasinării lui Adrian Kreiner, prinși în Marea Britanie

Liderul asasinilor din Sibiu este în continuare de negăsit. Antena 3 CNN a obținut însă, în exclusivitate, primele imagini cu cei trei suspecți în cazul crimei de la Sibiu, imediat după atac.

de Andreea Borboros    |    20 Noi 2023   •   08:11

În clip apar indivizii care se grăbesc să se îndepărteze de casă, după ce l-au torturat pe milionarul Adrian Kreiner. Conform declarațiilor procurorilor, acesta fusese legat și obligat să le spună unde își tine bunurile. 

Doi dintre suspecți au fost prinși deja în Marea Britanie. Pe numele lor fusese emis un mandat de arestare internațional. 

Vorbim de Cristian Minae, descoperit în Irlanda și de Laurențiu Ghiță, prins în Scoția.  

Din probatoriu administrat până acum la dosar, Laurențiu Ghiță ar fi fost cel care a amenințat-o pe fiica milionarului cu pistolul! Tânăra a declarat că, în momentul în care a fost amenințată cu pistolul la cap, a auzit momentul în care inculpatul ar fi încărcat glonțul în pistol.  

După modul de operare surprins pe camerele de supraveghere, niciunul dintre cei doi nu ar fi liderul grupării, ci al treilea, care încă nu a fost prins. Acesta ar fi, de altfel, chiar individul surprins pe camerele de supraveghere cu o zi înainte de atac și care a plecat din țară, alături de concubina lui, ajutat de Ilie Sitariu.  

Există suspiciunea că ceilalți doi suspecți ar fi plecat din țară prin Serbia, cu mașina cu care au venit până la Deva, care aparține unuia dintre ei. 

Cine sunt cei trei suspecți

Toți cei trei suspecți în cazul crimei de la Sibiu se cunosc încă din copilărie. Doi dintre ei chiar au crescut împreună pe aceeași uliță. Rudele și vecinii susțin ca nu înțeleg cum de au ajuns in povestea de la Sibiu pentru că ei știau că sunt la muncă, în străinătate. 

Cristian Marian Minae și Laurențiu Ghiță sunt cei care au crescut împreună. Amândoi din localitatea doljeană Gighera, sat Zăval. Doar câteva case le despart domiciliile. Amândoi au și făcut pușcărie. Minae a jefuit niște bătrâni, iar Ghiță a spart un bar dintr-o localitate învecinată. 

Mama lui Minae nu vrea să vorbească despre fiul ei. Vecinii sunt și ei reticenți. Unii recunosc că nu vor să se bage, alții doar cuvinte de laudă.

Sora lui Laurențiu Ghiță susține că habar nu are pe unde umblă și ce face fratele său. 

Cel de-al treilea suspect este din localitatea Valea Stanciului, situată la circa 15 kilometri de comuna natală a prietenilor săi. Acesta s-a făcut remarcat în străinătate. În anul 2020 a spart un magazin de telefoane dintr-un mall din Slovenia iar valoarea pagubelor s-a ridicat la suma de 155 de mii de euro. După 17 luni a ieșit din închisoare. Pe acasă trecea foarte rar. 

Pe numele celor trei suspecți s-au emis mandate de arestare în lipsă.

×
Subiecte în articol: Sibiu Adrian Kreiner suspecţi
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close