Antena 3 CNN EURO2016 EURO 2016. O sală de presă de la Stade de France, evacuată cu cinci ore înainte de Franţa - România, într-un ”control de rutină”

EURO 2016. O sală de presă de la Stade de France, evacuată cu cinci ore înainte de Franţa - România, într-un ”control de rutină”

EURO 2016. O sală de presă de la Stade de France, evacuată cu cinci ore înainte de Franţa - România, într-un ”control de rutină”
Sursa foto: Foto:facebook.com/StadeFrance
10 Iun 2016   •   19:31

EURO 2016. O sală de presă de la Stade de France a fost evacuată pentru scurt timp, vineri, cu cinci ore înainte de meciul Franţa - România, din deschiderea Campionatului European, pentru un control de rutină, astfel încât în incintă să nu existe dispozitive explozive, relatează presa internaţională, citată de News.ro.

EURO 2016. Potrivit Ansa, câţiva jurnalişti care se aflau în sală au fost invitaţi să părăsească zona pe durata controlului.

EURO 2016. Meciul de deschidere al Campionatului European, dintre românia şi Franţa se va disputa în această seară, de la ora 22.00 şi va fi arbitrat de o brigadă din Ungaria, condusă de Viktor Kassai, cel care va fi ajutat la cele două linii de György Ring şi Vencel Tóth.

×
Subiecte în articol: stade de france euro2016 EURO 2016
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close