Antena 3 CNN Externe A luptat în trupa care l-a prins pe Osama bin Laden, dar nimeni nu a ştiut asta. Lovitura dată ARMATEI SUA

A luptat în trupa care l-a prins pe Osama bin Laden, dar nimeni nu a ştiut asta. Lovitura dată ARMATEI SUA

A luptat în trupa care l-a prins pe Osama bin Laden, dar nimeni nu a ştiut asta. Lovitura dată ARMATEI SUA
de O.P.    |    04 Iun 2013   •   12:27

Un fost luptător Navy SEAL a dat o lovitură sub centură Armatei Americane. Kristen Beck era membru de elită în cea mai bună echipă de luptători din lume. A luptat de 13 ori în operaţiuni speciale şi chiar a fost recompensat pentru curaj cu mai multe medalii.

A servit ţara în unitatea care a reuşit capturarea celui mai mare terorist din lume, Osama bin Laden, iar în anul 2011 s-a retras din armată. Imediat după ce a făcut asta, a arătat lumii întregi cine era de fapt: cu toate că s-a născut bărbat, Chris s-a simţit întotdeauna femeie, iar acum, datorită operaţiilor estetice se poate comporta ca atare.



După ce a ieşit la pensie, soldatul le-a spus şi colegilor şi sefilor decizia pe care a luat-o. "Vedeam că este puţin diferit de restul soldaţilor, dar nu mi-am dat seama ce se întâmplă în adâncul sufletului său. Cred că mulţi oameni trec prin această experienţă. Acum sper că exemplul său să le fie de folos", a declarat un fost coleg de-al lui Chris.

Cu toate că Departamentul Apărarii a ridicat interdicţia privind înrolarea în armată a homosexualilor şi lesbienelor, persoanele transsexuale încă nu au voie să se înroleze în armată.


×
Subiecte în articol: armata americana
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close