Antena 3 CNN Externe Accidentul din Singapore, filmat de camerele de supraveghere

Accidentul din Singapore, filmat de camerele de supraveghere

Accidentul din Singapore, filmat de camerele de supraveghere
Sursa foto: Silviu Ionescu
05 Mar 2010   •   09:58

Noi informaţii în cazul accidentului din Singapore. Unul dintre accidentele în care este suspectat diplomatul român Silviu Ionescu a fost suprins de camerele de supraveghere aflate într-o intersecţie din Singapore, înformează Mediafax.

În înregistrarea video se poate observa o maşină neagră izbind una dintre victime, pe Muhammad Haris Abu Talib, în vârstă de 18 ani. Tânărul a fost aruncat la zece metri distanţă, maşina implicată în accident intrând apoi în viteză pe strada Bukit Panjang.

Cu numai 2 minute mai târziu, camerele de supraveghere de la intersecţia acestei străzi cu Woodlands au surprins o maşină similară celei implicate în accident virând la dreapta pe strada Woodlands.

Silviu Ionescu este acuzat de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului şi fals în declaraţii. Anchetatorii susţin că în loc să oprească şi să cheme o ambulanţă pentru victimă, acesta şi-a continuat drumul şi la următoarea intersecţie a mai accidentat un tânăr. Mai mult chiar, ar fi încercat să-şi ascundă fapta şi şi-a înscenat furtul maşinii.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: singapore silviu ionescu
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close