Antena 3 CNN Externe Accidentul din Singapore: Silviu Ionescu a încercat să influenţeze martorii (VIDEO)

Accidentul din Singapore: Silviu Ionescu a încercat să influenţeze martorii (VIDEO)

Accidentul din Singapore: Silviu Ionescu a încercat să influenţeze martorii (VIDEO)
Sursa foto: Singapore
04 Mai 2010   •   23:06


Fostul însărcinat cu afaceri al României în Singapore, Silviu Ionescu, ar fi fost băut bine în noaptea în care a accidentat mortal un localnic şi a rănit grav alte două persoane. Şi pentru ca nimeni să nu afle asta, Ionescu ar fi încercat să influenţeze martorii. Totul apare în actele trimise parchetului general de autorităţile singaporeze.

Accidentul a avut loc anul trecut, pe 15 decembrie. Atunci, mai mulţi martori au văzut maşina ambasadei României în Singapore lovind în plin doi bărbaţi care traversau regulamentar pe trecerea de pietoni. Au încercat chiar să îl oprească pe şofer.

Femeia care l-a însoţit la petrecere în acea noapte spune că fostul diplomat român a consumat vin, tequila şi votcă amestecată cu suc. Ea le-a spus poliţiştilor din Singapore că a doua zi după accident, Silviu Ionescu a insistat să o viziteze şi a încercat să o convingă că noaptea precedentă nu băuse alcool.

Pentru toate aceste lucruri, autorităţile din Singapore au emis un mandat de arestare pe numele lui Silviu Ionescu. Numai că, fiind diplomat, nu poate fi anchetat decât în România. Şi astfel, el a dat în judecată la noi statul Singapore, cerând anularea mandatului. Silviu Ionescu este urmărit penal de parchetul general pentru 4 capete de acuzare.




Observator

×
Subiecte în articol: singapore silviu ionescu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close