Antena 3 CNN Externe Accidentul din Singapore: Silviu Ionescu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice

Accidentul din Singapore: Silviu Ionescu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice

Accidentul din Singapore: Silviu Ionescu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice
Sursa foto: Silviu Ionescu
03 Mar 2010   •   14:57

Silviu Ionescu consumase alcool în noaptea când a avut loc accindentul din Singapore. Potrivit unui martor, fostul diplomat român a băut câteva pahare de vin alb, tequila şi mai multe cocktailuri.

Martorul este chiar cântăreaţa coreeană de operă cu care Silviu Ionescu şi-a petrecut seara de dinaintea accidentului. Femeia a povestit anchetatorilor că a l-a însoţit pe fostul însărcinat cu afaceri al ambasadei române la o petrecere şi la un spectacol de dans turcesc.

Cei doi s-au plimbat cu maşina ambasadei române, dar Ionescu s-a urcat la volan numai după ce şoferul a înlăturat steagul ţării de pe capotă. A doua zi, martorul a povestit că Silviu Ionescu a încercat să-i explice că a consumat numai băuturi răcoritoare.

Fostul diplomat român în Singapore susţine că va oferi "compensaţii morale" victimelor. Diplomatul român nu va participa la ancheta judiciară care va fi demarată miercuri.

Silviu Ionescu este acuzat de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului şi fals în declaraţii. Anchetatorii susţin că în loc să oprească şi să cheme o ambulanţă pentru victimă, acesta şi-a continuat drumul şi la următoarea intersecţie a mai accidentat un tânăr. Mai mult chiar, ar fi încercat să-şi ascundă fapta şi şi-a înscenat furtul maşinii.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: singapore silviu ionescu
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close