Antena 3 CNN Externe Alertă la Hollywood: Un piroman a declanşat 21 de incendii în numai patru ore

Alertă la Hollywood: Un piroman a declanşat 21 de incendii în numai patru ore

Alertă la Hollywood: Un piroman a declanşat 21 de incendii în numai patru ore
Sursa foto: Foto: Intact Images
31 Dec 2011   •   18:27

Stare de alertă la Hollywood. Poliţiştii din Los Angeles cautã un piroman responsabil pentru declanşarea a 21 de incendii în Hollywood vineri noaptea. Într-o perioadă de timp foarte scurtă de numai patru ore, acesta a reuşit să avarieze mai multe clãdiri şi maşini din zonã, informeazã The Guardian, sursă preluată de Mediafax.
   
Mai multe vehicule au fost incendiate, apoi flãcãrile s-au extins la case din apropiere, inclusiv una din Hollywood Hills ocupatã cândva de cântãreţul Jim Morrison de la formaţia The Doors.
   
Autoritãţile din Los Angeles o consideră cea mai gravă serie de incendii din istoria oraşului şi au oferit o recompensã de cel puţin 60.000 de dolari pentru informaţii care conduc la condamnarea autorului sau autorilor.
   
"Aceasta este cea mai populatã parte din Los Angeles şi West Hollywood. Avem 20.000 de persoane pe kilometru pãtrat în aceastã zonã. Un incendiu scãpat de sub control poate costa zeci de vieţi", a declarat John Duran, primarul din West Hollywood, unde au avut loc patru dintre incendii.

Incidentele de vineri intervin dupã o altã serie de incendii declanºate joi în zona Sunset Boulevard, pentru care douã persoane au fost arestate.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close