Antena 3 CNN Externe AMENINŢARE la adresa lui Barack Obama: Dacă vei ataca Siria, vei merge în IAD

AMENINŢARE la adresa lui Barack Obama: Dacă vei ataca Siria, vei merge în IAD

AMENINŢARE la adresa lui Barack Obama: Dacă vei ataca Siria, vei merge în IAD
Sursa foto: Foto: Agerpres/ AP
07 Sep 2013   •   19:40
Alireza Forghani, consilierul pe probleme strategice al liderului spiritual al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei, a postat pe blogul său o serie de ameninţări la adresa SUA şi a preşedintelui Barack Obama personal, avertizând că aceste ameninţări vor fi puse în aplicare în cazul unui atac al SUA împotriva Siriei, relatează The Daily Mail, confomr Agerpres.
 
Forghani, fost guvernator al provinciei Chis (sudul Iranului), a ameninţat cu răpiri în masă şi uciderea cetăţenilor americani la nivel mondial în cazul în care administraţia Obama va lansa o intervenţie militară împotriva Siriei.
 
'În doar 21 de ore (după atacul împotriva Siriei), un membru al familiei fiecărui ministru al SUA, al ambasadorilor, comandanţilor militari din lumea întreagă vor fi răpiţi, iar, 18 ore mai târziu, videoclipuri cu amputarea acestora vor fi răspândite în întreaga lume', a ameninţat el, citat de Daily Caller.
 
Expunându-şi scenariile terifiante, oficialul iranian l-a ameninţat pe Obama cu răpirea şi violarea uneia dintre fetele sale. El l-a avertizat pe liderul de la Casa Albă că, în cazul în care SUA vor ataca Siria, 'toţi oamenii din lume îşi vor da seama că el însuşi merită violenţă'. 'Obama, dacă vei ataca Siria, vei merge în iad', scrie consilierul iranian pe blogul său.
 
Aceste noi ameninţări vin pe fondul informaţiilor potrivit cărora SUA au interceptat o convorbire telefonică a unui oficial iranian care dădea instrucţiuni militanţilor islamişti din Irak să atace interesele americane la Bagdad în cazul în care situaţia va evolua spre o intervenţie a SUA împotriva Siriei.
 

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close