Antena 3 CNN Externe Anonymous a atacat un grup religios care dă vina pe homosexuali pentru tragedia din Newtown

Anonymous a atacat un grup religios care dă vina pe homosexuali pentru tragedia din Newtown

Anonymous a atacat un grup religios care dă vina pe homosexuali pentru tragedia din Newtown
Sursa foto: Foto: dailycaller.com
de N.B.    |    17 Dec 2012   •   14:41

Grupul de hackeri activişti Anonyomous a publicat, luni, informaţii personale ale membrilor grupului Westboro Baptist Church, grup care a anunţat că va picheta Şcoala Elementară Sandy Hook din Newtown Connecticut, unde au fost ucise 26 de persoane, copii şi adulţi, informează Mashable.

26 de oameni, 20 de copii şi 6 adulţi, şi-au pierdut viaţa în urma atacului de la Şcoala Sandy Hook din Newtown, Connecticut.

Anonymous au publicat adrese de e-mail, numere de telefon şi adresele domiciliilor mai multor membri ai grupului şi au postat un clip prin care îi acuză de "cultivarea urii" cu avertismentul "Vă vom distruge. Venim".

Grupul Westboro Baptist Church a apărut în atenţia publicului în repetate rânduri pentru modul în care a decis să picheteze sau să protesteze faţă de diverse aspecte culturale sau demografice, cu acţiuni îndreptate în special împotriva homosexualilor. Grupul îi învinovăţeşte pe aceştia pentru tragedii ca cea din Connecticut, susţinând că acestea sunt pedeapsa lui Dumnezeu pentru faptele lor.

Printre acţiunile din trecut ale celor din grupul WBC, se numără şi o încercare de pichetare a funeraliilor lui Whitney Houston, căreia i-au făcut şi o melodie-parodie, cu mesajul "Dumnezeu te urăşte, Whitney!".

Grupul a mai fost avertizat de Anonymous şi în trecut să îşi oprească aceste "campanii de ură", iar acum este subiectul a două petiţii publice, care cer scoaterea din legalitate a grupării, ca urmare a promovării unor "mesaje de ură".

×
Subiecte în articol: Anonymous
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close