Antena 3 CNN Externe Asistentă britanică, la un pas să ucidă din greşeală un pacient paralizat

Asistentă britanică, la un pas să ucidă din greşeală un pacient paralizat

Asistentă britanică, la un pas să ucidă din greşeală un pacient paralizat
Sursa foto: Foto: Video News
25 Oct 2010   •   22:42

O asistentă din Marea Britanie era cât pe ce să-şi omoare pacientul. Femeia i-a oprit aparatul de ventilaţie şi n-a ştiut să dea primul ajutor. Pacientul, care era paralizat complet, a văzut toată scena, dar nu a avut cum să reacţioneze. Greşeala asistentei nu l-a omorât, dar i-a distrus celulele nervoase ale creierului.

Nu ştie să folosească aparatul de ventilaţie, la fel cum habar nu are să dea primul ajutor. Şi, totuşi, e asistentă. Pacientul ei este ţintuit la pat de 8 ani, în urma unui accident de maşină. E paralizat complet, dar gândeşte ca un om normal şi vorbeşte. Ba chiar a cerut să i se instaleze o cameră de supraveghere în salon, pentru că nu avea încredere în asistente. Şi de ce îi era frică, nu a scăpat.

În tot acest timp, pacientul era conştient. Ba chiar a încercat să-i atragă atenţia asistentei. Cum nu putea să ţipe, a încercat să-şi mişte limba. Era prea târziu. Asistenta îi oprise deja aparatul de ventilaţie şi a intrat în panică.

După această traumă, creierul bărbatului a suferit leziuni grave. A ajuns să aibă gândirea unui copil de 4 ani. 

Asistenta care l-a condamnat la această viaţă, a fost suspendată şi aşteaptă verdictul poliţiştilor care anchetează cazul.

Asistentă, la un pas de crimă




×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close