Antena 3 Externe Asistentă britanică, la un pas să ucidă din greşeală un pacient paralizat

Asistentă britanică, la un pas să ucidă din greşeală un pacient paralizat

25 Oct 2010   •   22:42
Asistentă britanică, la un pas să ucidă din greşeală un pacient paralizat
Sursa foto: Foto: Video News

O asistentă din Marea Britanie era cât pe ce să-şi omoare pacientul. Femeia i-a oprit aparatul de ventilaţie şi n-a ştiut să dea primul ajutor. Pacientul, care era paralizat complet, a văzut toată scena, dar nu a avut cum să reacţioneze. Greşeala asistentei nu l-a omorât, dar i-a distrus celulele nervoase ale creierului.

Nu ştie să folosească aparatul de ventilaţie, la fel cum habar nu are să dea primul ajutor. Şi, totuşi, e asistentă. Pacientul ei este ţintuit la pat de 8 ani, în urma unui accident de maşină. E paralizat complet, dar gândeşte ca un om normal şi vorbeşte. Ba chiar a cerut să i se instaleze o cameră de supraveghere în salon, pentru că nu avea încredere în asistente. Şi de ce îi era frică, nu a scăpat.

În tot acest timp, pacientul era conştient. Ba chiar a încercat să-i atragă atenţia asistentei. Cum nu putea să ţipe, a încercat să-şi mişte limba. Era prea târziu. Asistenta îi oprise deja aparatul de ventilaţie şi a intrat în panică.

După această traumă, creierul bărbatului a suferit leziuni grave. A ajuns să aibă gândirea unui copil de 4 ani. 

Asistenta care l-a condamnat la această viaţă, a fost suspendată şi aşteaptă verdictul poliţiştilor care anchetează cazul.

Asistentă, la un pas de crimă
×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close