Antena 3 CNN Externe Atac armat în Finlanda. Doi oameni au murit, alţi şase au fost răniţi - VIDEO

Atac armat în Finlanda. Doi oameni au murit, alţi şase au fost răniţi - VIDEO

Atac armat în Finlanda. Doi oameni au murit, alţi şase au fost răniţi - VIDEO
Sursa foto: foto: Twitter
18 Aug 2017   •   17:07

UPDATE - Mai multe persoane au fost împuşcate pe stradă, în oraşul Turku, aflat în sud-vestul Finlandei, iar autorităţile au anunţat că doi oameni au murit, în timp ce alţi şase au fost răniţi.

De asemenea, Poliţia a anunţat că a împuşcat şi reţinut un suspect, iar alţi presupuşi atacatori sunt căutaţi, transmite BBC News.

Știrea inițială:

Mai multe persoane au fost înjunghiate vineri în oraşul finlandez Turku, relatează ediţia online a postului YLE, care anunţă un bilanţ provizoriu de un mort şi doi răniţi.

Agenţia Xinhua scrie că a fost un atac multiplu, desfăşurat de mai multe persoane în acelaşi timp în mai multe locaţii din centrul oraşului. Un martor ocular a declarat unui reporter al acestei agenţii că a văzut mai mulţi indivizi având asupra lor cuţite de mari dimensiuni şi care atacau trecătorii la întâmplare.

Alte surse relatează despre cinci sau şase răniţi. Cel puţin o persoană a fost văzută zăcând pe jos la locul atacului din Piaţa Puutori, situată în centrul acestui oraş din sud-estul Finlandei, fiind aparent cea ucisă.

Poliţia a confirmat arestarea unui suspect, care a fost împuşcat în picior. A fost anunţată şi desfăşurarea unei operaţiuni pentru găsirea unor eventuali alţi participanţi sau complici la acest atac.

 

 

×
Subiecte în articol: atac armat Finlanda
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close