Antena 3 CNN Externe Atentat în Afganistan: Palatul prezidenţial şi sediul Poliţiei din Kabul, lovite de rachete (VIDEO)

Atentat în Afganistan: Palatul prezidenţial şi sediul Poliţiei din Kabul, lovite de rachete (VIDEO)

Atentat în Afganistan: Palatul prezidenţial şi sediul Poliţiei din Kabul, lovite de rachete (VIDEO)
18 Aug 2009   •   09:52

Palatul prezidenţial din Kabul, capitala Afganistanului, a fost lovit de o rachetă, marţi, cu două zile înainte de alegerile prezidenţiale, informează Reuters. La scurt timp, o a doua rachetă a lovit sediul Poliţiei din capitala afgană. Cele două atacuri nu s-au soldat, însă, cu răniţi.

Prima rachetă a produs câteva pagube în interiorul clădirii prezidenţiale, care se află în centrul oraşului. Cea de-a doua a avut drept ţintă sediul Poliţiei, care se află în apropierea palatului.

Este pentru a doua oară de la începutul lunii când un astfel de incident are loc. Militanţii încearcă în acest fel să oprească desfăşurarea scrutinului programat să aibă loc joi.

Sâmbătă, în Kabul a avut loc cel mai mare atac din februarie şi până în prezent. Şapte oameni au murit atunci, iar alte câteva zeci au fost rănite, în urma unei explozii care a avut loc pe o stradă pe care se află ambasada americană din Kabul, dar şi sediul mai multor companii importante.



Antena3.ro




×
Subiecte în articol: Kabul Afganistan racheta atentat
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close