Antena 3 CNN Externe Au ajuns adevărate personalități peste hotare, însă nimeni nu știa că au origini românești

Au ajuns adevărate personalități peste hotare, însă nimeni nu știa că au origini românești

Au ajuns adevărate personalități peste hotare, însă nimeni nu știa că au origini românești
Sursa foto: foto: Facebook
08 Ian 2018   •   18:05

Aceste personalități au apărut de nenumărate ori pe micul ecran, au fost aplaudați de mii de oameni și au obținut premii valoroase, însă nu mulți sunt cei care știu că au orgini românești. 

Michel Drucker este un cunoscut jurnalist francez și prezentator tv. Și-a început cariera în televiziune în 1965, când a devenit reporter și comentator sportiv, iar apoi a început să apară în nenumărate show-uri tv. Vă vine să credeți că tatăl său, Abraham Drucker, este din Davideni, județul Neamț?

Jacques Capelovici, căruia i se spune și Maestrul Capelo, este un profesor, lingvist și gazdă a emisiunii Les Jeux de 20 heures. A fost născut în Paris, iar tatăl său era român, exact ca și colegul lui, Michel Drucker, potrivit Lepetitjournal

Harvey Keitel este un actor american cu origini românești. Mama sa, Miriam, s-a născut în Leordina, județul Maramureș, iar mai târziu s-a mutat în Statele Unite. Acesta a jucat în numeroase filme celebre, aparținând unor regizori foarte apreciați, cum ar fi Pulp Fiction și Reservoir Dogs (regizate de Quentin Tarantino) sau Crimele din Mica Italie și Taxi Driver (regizate de Martin Scorsese). 

Edward Robinson este un actor american de cinema, născut la București sub numele de Emanuel Goldenberg. Acesta a ajuns în Statele Unite la vârsta de 10 ani și a interpretat numeroase roluri în filme precum Cele Zece Porunci sau Soarele Verde. 

×
Subiecte în articol: personalitati premii
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close