Antena 3 CNN Externe Armata americană a pierdut un avion de luptă de 80 de milioane de euro și cere ajutorul publicului pentru a-l găsi

Armata americană a pierdut un avion de luptă de 80 de milioane de euro și cere ajutorul publicului pentru a-l găsi

Armata americană cere ajutorul publicului pentru a găsi un avion de luptă în valoare de 80 de milioane de dolari. Avionul a dispărut ieri în timp ce zbura în sudul Statelor Unite ale Americii.

Armata americană a pierdut un avion de luptă de 80 de milioane de euro și cere ajutorul publicului pentru a-l găsi
Sursa foto: Gettyimages | Handout / Handout
de Ioana Mircea    |    18 Sep 2023   •   22:05

Armata americană cere ajutorul publicului pentru a găsi un avion de luptă F-35. Acesta a dispărut ieri după-amiază, când zbura deasupra statului Carolina de Sud, în sudul SUA.

Pilotul s-a ejectat din aeronavă și în prezent este internat într-un spital. Nu se știe ce a provocat incidentul, iar cercetările nu pot avansa deoarece nu au fost găsite resturile avionului cu reacție.

Oficialii au declarat că își concentrează căutările în jurul a două lacuri aflate la nord de orașul Charleston. Echipele de specialiști au solicitat ajutorul publicului care este încurajat să ofere informații autorităților.

Un al doilea avion F-35 care se afla în zonă s-a întors în siguranță la baza din Charleston, a anunțat un reprezentant al armatei, potrivit Mediafax.

Citește și: "Vă dau în judecată, da?!" Un bărbat a fost dat jos din avionul Cluj-Roma, pentru că era prea beat. S-a luat la ceartă cu căpitanul aeronave

×
Subiecte în articol: avion pierdut SUA
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close