Antena 3 CNN Externe Momentul în care un avion se prăbușește în flăcări, pe o autostradă din Chile. Pilotul a murit, iar alte persoane au fost grav rănite

Momentul în care un avion se prăbușește în flăcări, pe o autostradă din Chile. Pilotul a murit, iar alte persoane au fost grav rănite

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în flăcări pe o autostradă din Chile, întregul moment fiind filmat de un martor. În urma impactului, pilotul a murit, iar alte persoane au fost grav rănite.

Momentul în care un avion se prăbușește în flăcări, pe o autostradă din Chile. Pilotul a murit, iar alte persoane au fost grav rănite
Sursa foto: Breaking Aviation News & Videos | Twitter
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Ian 2024   •   13:03

Potrivit primelor informații, din cauza unor probleme, pilotul a încercat o aterizare de urgență pe autostradă, în apropierea Aeroportului Panguilemo.

Din păcate, aeronava de mici dimensiuni a lovit liniile de electricitate, prăbușindu-se în flăcări, întregul moment fiind filmat de un martor.

În urma impactului, pilotul a murit, iar alte patru persoane, aflate într-o mașină care circula pe autostradă, au fost grav rănite. 

Pilotul lucra pentru Corporația Națională Forestieră (CONAF), care a transmis un mesaj în urma tragediei. 

Citește și: Orașul din Europa în care se va construi o fabrică de turbine eoliene. Va oferi peste 1.000 de locuri de muncă

"Era un pilot experimentat. Avea multă experiență în cadrul companiei la care avem șapte aeronave care operează în Chile", a declarat directorul executiv al CONAF, Christian Little. 

Acum, autoritățile investighează acest caz pentru a determina cauzele care au condus la prăbușirea avionului, potrivit aerotime.aero.

×
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close