Antena 3 CNN Externe Barack Obama face acuzaţii: Mitt Romney nu are un plan pentru pentru consolidarea clasei mijlocii

Barack Obama face acuzaţii: Mitt Romney nu are un plan pentru pentru consolidarea clasei mijlocii

Barack Obama face acuzaţii: Mitt Romney nu are un plan pentru pentru consolidarea clasei mijlocii
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
de S.T.    |    11 Iul 2012   •   08:10

Preşedintele american, Barack Obama, l-a acuzat marţi pe adversarul său republican, Mitt Romney, că nu are un plan pentru consolidarea clasei de mijloc americane, spre deosebire de el, relatează AFP.

Liderul democrat consideră că, până la prezidenţialele din 6 noiembrie, "ceilalţi vor cheltui sume de bani mai mari ca oricând" pentru a convinge alegătorii.

Republicanii, susţinători ai reducerii impozitelor pentru persoanele bogate, "ştiu că teoria lor economică nu se va vinde bine, deci tot ce pot ei să spună este că şomajul este foarte ridicat, că oamenilor le este încă greu să facă faţă cheltuielilor uzuale şi că vina este a lui Obama", a declarat preşedintele.

"Poate acesta este un plan de a câştiga alegerile, dar nu este un plan de a crea locuri de muncă. Şi nu este cu siguranţă un plan pentru dezvoltarea economiei noastre, sau pentru consolidarea clasei mijlocii, ei nu au un astfel de plan. Eu am unul", a menţionat Obama.

Obama a mai făcut referire şi la faptul că Romney, pentru a doua lună consecutivă, l-a învins categoric la strângerile de fonduri pentru campania electorală, în luna iunie.

×
Subiecte în articol: Barack Obama mitt romney
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close