Antena 3 CNN Externe Un bărbat a murit după ce a consumat șampanie contaminată într-un restaurant din Germania | Alte 7 persoane au ajuns la spital

Un bărbat a murit după ce a consumat șampanie contaminată într-un restaurant din Germania | Alte 7 persoane au ajuns la spital

Un brbat de 52 de ani din Germania a murit după ce a consumat șampanie contaminată cu ecstasy. Alte șapte persoane au ajuns la spital.

Un bărbat a murit după ce a consumat șampanie contaminată într-un restaurant din Germania | Alte 7 persoane au ajuns la spital
Sursa foto: Twitter/T-online
de Alexandra Ionescu    |    14 Feb 2022   •   11:10

Se pare că în șampania pe care acesta a consumat-o era o cantitate mare de ecstasy. Aparent, sticla conținea de 1.000 de ori doza unei unități de consum ”normale”.

Proprietarul restaurantului s-a numărat printre victime.

Când au sosit echipele de salvare și polițiștii la restaurant, unii dintre invitaţi, cu vârste între 33 şi 52 de ani, erau întinşi pe podea.

Anchetatorii presupun în prezent că traficanții de droguri ar fi stocat drogul în sticlă pentru a-l filtra din nou mai târziu, informează T-online.

Departamentul de urmărire penală a preluat ancheta şi a fost constituită o comisie specială. Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat că există o suspiciune de omucidere din neglijenţă.

Poliţia caută martori pentru a relata ce s-a întâmplat exact.

×
Subiecte în articol: Germania sampanie ecstasy droguri
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close