Antena 3 CNN Externe Un câine și-a împușcat mortal propriul stăpân la o partidă de vânătoare, în Turcia

Un câine și-a împușcat mortal propriul stăpân la o partidă de vânătoare, în Turcia

Un bărbat din Turcia a fost ucis de propriul său câine într-o excursie de vânătoare, după ce animalul de companie l-a împușcat mortal.

Un câine și-a împușcat mortal propriul stăpân la o partidă de vânătoare, în Turcia
Sursa foto: Facebook | Özgür Gevrekoğlu
de Ioana Mircea    |    29 Noi 2022   •   22:20

Ozgur Gevrekoğlu, în vârstă de 32 de ani, a murit în provincia Samsun din Turcia, la Marea Neagră, weekendul trecut. Poliția locală a luat inițial în arest unul dintre însoțitorii săi de vânătoare, potrivit agenției de presă Anadolu.

În timp ce Gevrekoğlu încărca echipamentul de vânătoare în portbagajul mașinii sale după călătoria către Podișul Kizlan, câinele său a sărit pe spatele unui prieten, călcând accidental pe trăgaciul unei puști.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Bărbatul care ar fi devenit tată cu doar două săptămâni mai devreme, a murit în urma unei răni provocate de glonțul tras accidental de câinele său, în stomac, înainte ca paramedicii să sosească la fața locului.

Prietenul de 38 de ani al lui Gevrekoğlu a fost identificat și ulterior eliberat din arest duminică, însă poliția încă investighează acest caz.

 Bărbatul a fost înmormântat luni în orașul său natal și a fost descris ca un vânător pasionat și un iubitor de câini, potrivit telegraph.co.uk.

×
Subiecte în articol: vanatoare turcia
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close