Candidatul republican la preşedinţia SUA, Mitt Romney, a votat în statul Massachusetts

de M.Z.    |    06 Noi 2012   •   20:25
Candidatul republican la preşedinţia SUA, Mitt Romney, a votat în statul Massachusetts Foto: Intact Images/EPA

Mitt Romney, candidatul republican la preşedinţia SUA, a votat, marţi, împreună cu soţia sa, Ann, în orăşelul Belmont (statul Massachusetts), informează AFP.

Romney, care s-a declarat încrezător că va câştiga, îl înfruntă pe preşedintele Barack Obama într-un scrutin care, conform sondajelor, va avea un rezultat foarte strâns.

Fostul om de afaceri multimilionar Mitt Romney, fie că va deveni sau nu al 45-lea preşedinte al Statelor Unite, va încheia marţi aproape şase ani de campanie, marcată de voinţa acerbă de a se diferenţia de imaginea sa de bărbat distant şi oportunist.

Peste 200 de milioane de americani sunt chemaţi astăzi la urne, pentru desemnarea preşedintelui. Chiar dacă numele câştigătorului va fi cunoscut în dimineaţa de 7 noiembrie, în mod oficial va fi ales preşedinte abia pe 17 decembrie, de către cei 538 de electori.

Citeşte şi Portretul lui Mitt Romney, multimilionarul american care vrea să devină primul preşedinte MORMON al ţării

Portretul lui Barack Obama, preşedintele care a întruchipat speranţa americanilorAi imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close