Antena 3 CNN Externe Ce s-a întâmplat cu acest tânăr după ce trei zile a mâncat numai vegetale. "Acum efectiv NU mai POT"

Ce s-a întâmplat cu acest tânăr după ce trei zile a mâncat numai vegetale. "Acum efectiv NU mai POT"

Ce s-a întâmplat cu acest tânăr după ce trei zile a mâncat numai vegetale. "Acum efectiv NU mai POT"
de O.P.    |    25 Mar 2013   •   11:39

Sam Ro, un tânăr preocupat de sănătatea lui a zis că vrea să încerce o cură de detoxifiere a organismului. Aşa că a renunţat la carne şi la produsele fast-food şi şi-a axat alimentaţia numai pe vegetale şi sucuri din legume.

"Dintotdeauna mi-au plăcut legumele, dar în acelaşi timp mi-a plăcut şi mâncarea fast-food. Şi cu toate că tensiunea şi colesterolul sunt în limite normale, sunt mai plinuţ. Aşa că m-am gândit să fac o cură de detoxifiere. Am citit pe internet şi m-am decis să urmez cura de trei zile, despre care se spune că are rezultate uimitoare.



Zis şi făcut. Vreme de trei zile nu am mâncat şi nu am băut altceva decât sucuri din legume sau legume crude. Nu am băut nici măcar un strop de cafea, iar asta mi-a dăunat: performanţele mele la muncă s-au diminuat, iar eu, în loc să mă simt revitalizat, eram tot mai obosit şi nervos.

Într-adevăr am pierdut aproape 4 kilograme în trei zile de detoxifiere, dar după ce am terminat această cură am simţit că în viaţa mea nu mai vreau să văd legume sau fructe. Pur şi simplu nu mai pot", a declarat Sam.

Aşadar, orice lucru trebuie să vină cu un echilibru.





×
Subiecte în articol: detoxifiere
Parteneri
Vlad Pascu, la judecătoria Mangalia, termen cu un nou judecător
x close