Antena 3 Externe Cea de-a 15-a paradă anuală a homosexualilor a avut loc la Copacabana

Cea de-a 15-a paradă anuală a homosexualilor a avut loc la Copacabana

15 Noi 2010   •   15:04
Cea de-a 15-a paradă anuală a homosexualilor a avut loc la Copacabana
Sursa foto: Foto: Video News

Aproape un milion de oameni au dansat pe celebra plajă Copacabana din Rio de Janeiro, la cea de-a 15-a paradă anuală a homosexualilor. Evenimentul a intrat în tradiţie şi este considerat a treia mare petrecere de stradă din Rio, după celebrul carnaval şi noaptea de Revelion.

La paradă a putut participa oricine. Vremea mohorâtă nu a afectat entuziasmul mulţimii, iar toată lumea s-a simţit foarte bine.

Cu toată veselia, organizatorii nu au uitat de problemele serioase. Au fost distribuite un milion de prezervative şi broşuri despre prevenirea bolilor cu transmitere sexuală.

"Trebuie să ne redobândim respectul faţă de noi înşine şi să-l prefacem într-un simbol al luptei pentru drepturile omului şi egalitate", a spus unul dintre participanţi.

Anul trecut, Rio de Janeiro a fost declarat "cea mai bună destinaţie turistică pentru homosexuali", înaintea unor oraşe ca Barcelona sau Londra.

Parada homosexualilor, la Copacabana

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close