Antena 3 CNN Externe Cel mai bun oraș din Europa pentru emigranți. Toată lumea se înghesuie să locuiască și să lucreze acolo

Cel mai bun oraș din Europa pentru emigranți. Toată lumea se înghesuie să locuiască și să lucreze acolo

Potrivit unui raport Internations, există un oraș în Europa care a fost desemnat ca fiind cel mai bun loc pentru a emigra. Oamenii care trăiesc acolo sunt cei mai fericiți din lume.

Cel mai bun oraș din Europa pentru emigranți. Toată lumea se înghesuie să locuiască și să lucreze acolo
Sursa foto: Pixabay
de Georgiana Adam    |    03 Dec 2023   •   12:39

Pe baza răspunsurilor primite de la peste 12.000 de persoane, care trăiesc în 172 de ţări sau teritorii, Malaga a fost desemnat anul acesta oraşul nr. 1 pentru expatriaţi.

Orașul portuar din Spania este cunoscut pentru vremea bună, opţiunile vaste de petrecere a timpului liber, locuinţele accesibile şi costul de trai uşor de gestionat.

Malaga este cel mai cotat oraș la nivel mondial pentru relația dintre emigranți și localnici. 85% dintre emigranți spun că localnicii sunt deschiși și foarte prietenoși, iar 65% dintre emigranți spun același lucru la nivel global.

Citește și: Suma de bani pe care trebuie să pui deoparte ca să ai o pensie de 1.000 euro pe lună

Top 5 cele mai bune orașe din lume pentru cei care vor să înceapă o viața nouă peste hotare

1. Malaga - Spania
2. Alicante – Spania
3. Valencia – Spania
4. Ras Al Khaimah – Emiratele Arabe Unite
5. Abu Dhabi – Emiratele Arabe Unite

Clasamentul a fost realizat de comunitatea online Internations, care a analizat 49 de orașe din întreaga lume. Factorii după care s-au ghidat au fost reprezentate de calitatea vieţii, uşurinţa de a te stabili, munca în străinătate, finanţele personale, dar şi un indice general „esenţial pentru expaţi” care evaluează aspecte precum uşurinţa de a îndeplini sarcini administrative şi de a găsi o locuinţă, notează Business Magazin.

×
Subiecte în articol: Malaga Spania oras pentru emigranti
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close