Antena 3 CNN Externe Ceremonii funerare impresionante la Washington. Fostul președinte George Bush, condus pe ultimul drum

Ceremonii funerare impresionante la Washington. Fostul președinte George Bush, condus pe ultimul drum

Ceremonii funerare impresionante la Washington. Fostul președinte George Bush, condus pe ultimul drum
04 Dec 2018   •   00:23

UPDATE Membrii familiei fostului președinte intră în Capitoliu. Printre aceștia se numără și Jack Bush, împreună cu soția. 

UPDATE Imagini din Capitoliu. Întreaga sală s-a umplut. Membrii ai Guvernului, senatori îi aduc un ultim omagiu celui care a fost cel de-al 41-lea președinte al Statelor Unite. 

UPDATE În acest moment, cortegiul funerar se îndreaptă spre Capitoliu. Deja a ajuns vicepreședintele Mike Pence. E așteptat și președintele SUA, Donald Trump. O serie întreagă de lideri politici de vârf participă la aceste ceremonii. Sicriul lui George Bush va fi depus la Capitoliu, unde va avea loc o ceremonie. 

Știre inițială

Imagini în direct cu cortegiul fostului președinte american George Bush. Sicriul în care se află trupul său neînsuflețit pleacă de la Houston, Texas, va fi dus la baza militară aeriană din Maryland, iar apoi va fi depus la Capitoliu, în Washington DC. 

Fostul preşedinte american George H. W. Bush a murit la vârsta de 94 de ani. 

George Herbert Walker Bush a fost cel de-al 41-lea preşedinte al SUA (1989-1993).

În luna mai, fostul preşedinte al Statelor Unite, George H.W. Bush, în vârstă de 93 de ani, a fost internat în spital după "un episod de hipotensiune şi oboseală", a anunţat purtătorul său de cuvânt, Jim McGrath.

"Preşedintele George H. W. Bush a fost internat la Southern Maine Health Care astăzi (duminică) după un episod de hipotensiune şi oboseală. Probabil va rămâne câteva zile sub observaţie. Fostul preşedinte este conştient şi alert şi nu are dureri", a anunţat pe Twitter purtătorul său de cuvânt

×
Subiecte în articol: Washington George Bush
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close