Antena 3 CNN Externe Trei fraţi, abandonați de părinți, au stat aproape un an cu fratele lor mort în casă, în Texas

Trei fraţi, abandonați de părinți, au stat aproape un an cu fratele lor mort în casă, în Texas

Trei copii au fost descoperiți de poiție după ce au fost "abandonați" de câteva luni de părinții lor la Houston, Statele Unite, într-un apartament în care se afla și scheletul unui al patrulea copil, fratele lor.

Trei fraţi, abandonați de părinți, au stat aproape un an cu fratele lor mort în casă, în Texas
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    28 Oct 2021   •   12:40

Poliția din Texas a găsit trei copii, de 7, 10 și 15 ani, abandonați într-o casă, alături de cadavrul fratelui lor. Cei trei copii au fost găsiți trăind singuri, în mizerie, cu rămășițele aflate în descompunere ale fratelui lor de nouă ani.

Cel mai mare dintre copii, un adolescent de 15 ani, a avertizat poliția „că fratele său de 9 ani este mort de un an și că trupul lui se află în camera de lângă a lui”, a spus șeriful Ed Gonzalez.

Șeriful a mai spus că cei trei copii par să se fi întreținut singuri, fratele cel mare având grijă de cei mici. Nu se știe dacă cei trei mergeau la școală.

Cei trei au fost preluați și duși la spital pentru a le fi evaluată starea de sănătate.

Mama copiilor și partenerul ei, găsiți duminică seara, au fost audiați și eliberați, a declarat luni poliția, precizând că nu a fost inițiată nici o urmărire penală în această etapă. În plus, se pare că părinții „probabil nu au locuit în apartament de câteva luni”, a declarat șeriful din comitatul Harris, care include și Houston.

Autoritățile au declarat miercuri că unul dintre băieți avea o rană la maxilar, probabil cauzată de concubinul mamei în urmă cu câteva săptămâni, și că va avea nevoie de o intervenție chirurgicală, potrivit ABC News.

×
Subiecte în articol: Texas SUA copii abandonati frate ramasite
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close